26

Re: soustředění

No jo ale my od Ostravy to mame do Prahy skoro pres celou republiku.

jen si ještě rejpnu smile z Ostravy to máš do Prahy Pendolínem za hodinu!!! smile teda když to zrovna pojede smile

jinak připomínám, že jsem taky pro Svitavy...

27

V tom případě,by bylo dobré,oslovit přímo někoho ze Svitav,jestli by bylo možné akci uspořádat a pomalu se začít bavit o termínu.
Tzn.Místo máme,nyní termín.
Jelikož letošní zima je poněkud při síle,pojďme se bavit o polovině května.Sice to vypadá,že to je za dlouho,ale ono to uteče.Nehledě na to,že vím,že můj prodejce mého Savíka chystá taky jeden cup.
Ale jelikož je to zatím v plenkách,nemohu více prozradit.
Možná ještě mohu poodkrýt závojík,že to bude něco SAVAGE.................CUP,s možností účasti všech značek Monsterů a bude to na území bývalých severních čech.
Ale to on musí vyhodit termíny a dráhy.nerad někomu lezu do zelí. wink

28

Tady u Opavy je taky serial zavodu s monstry a je uz i kalendar.

29

myslis ve skripove?

30

Jak by to bylo rozdělení, podle jakejch kategori?

31

myslis ve skripove?

Jo ve skripove.

32

myslis ve skripove?

Jo ve skripove.

a kde je ten kalendar? nemuzu ho najit.

33

Ten kalendar delal p.Rajdus a poslal mi ho emailem.

34

zdarvim tak se chcu zeptat s tim ubytováním je to jistý v tech svitavách? jo bylo by to soustředění pro všechny kategorie ? (spalovaky on/off road , elektro on/off road) a jak to vypadá stím termínem ?

35

Chlapi.Berte to tak,že soustře¨dění je jedna věc a závody druhá.Nehledě na to,že spousta lidí a klubů bude dělat závody a akce,které se určitě budou překrývat.Je jenom na Vás,jaký si vyberete.Ale určitě nebudete moci sedět jednou pr....i na dvou mísách.To je nemožné big_smile  wink

36

Chci se jenom ještě jednou zeptat,jestli jste se někdo s těma Svitavákama pobavil na toto téma.Přeci nemůžete nechat někoho jet do Svitav přes celou republiku a pak mu říci že se to nekoná.Já tam někoho znát,tak mu zavolám a pokecám s ním.Bez povolení a požehnání tamnímy bosy to nemá cenu. :?

37

Rád bych se taky přidal, auto mám od soboty (viz zápatí wink) a rád bych pokecal s lidmi co se o to zajímají... A taky si zajezdil se stejně zkušenými (tedy nezkušenými) lidmi. Ať už jim bude 12, nebo 50 smile

38

Ahoj.Já bych tam taky určitě jel...pokud by se to nepřekrývalo s nějakým závodem z Czech Open, moje účast je jasná.Tak bychom to tam mohli nějak dohodnout a dát dohromady.... :!:  :!:

Michal
Hyper 8

39

Ahojte lidi,tak bude něco z toho ježdění??

40

ja bych jel taky ale sem z Ostravy a platit Pendolino NE

to radsi pujdu pěšky,jinak pokud by šlo jen o off-road tak jedině skřípov,zavod tam tež nejsou každý týden a dráha je prefektní
viz: http://www.jkcarsteam.com
je to aji jakž takž uprostred ČR

jediny problem by asi bylo jak tam dostat ty kteří nemají auto aby mohli přijet,ale zas pěší tura nikdy neuškodí

41

no nevim panove ale Uvalak reagoval na thread s poslednim prispevkem pred ROKEM smile to asi nebude moc aktualni

42

Ahoj, reagoval jsem sice na půl rok starý článek, ale neni tam psán žádný výsledek, takže sem si myslel, že se to nepořádalo a že by to mohlo být teď někdy...... :!:  8)  :!:  8)

43

Clanek ze Svitav je na Masters.cz

http://masters.cz/vydareny-modelarsky-vikend-ve-svitavach-97764

44

Aha,škoda,znělo to zajímavě,už sem se začínal těšit...nešlo by to uspořádat znovu někdy..??Díky

45

Lidi, já mám z těch závodů docela ztrach sad ... Ty pravidla vypadají tak přísně!!!

46

Já jsem na závodech ještě nikdy nebyl!! big_smile

47

já taky ne, tak co něco udělat??  smile

48

No bylo by to super!! lol  lol