1

Téma: Bullet

Ahoj chci začít z rc modelem a nemužu se rozhodnout co koupit jestly e revo brushless nebo BULLET ST Flux RTR, 2.4Ghz,mužete mi poradit co a jak ten bullet je levnejší to vim.

diky ze rady

nebo nemate nekdo odkaz na bullet tady na foru abych oněm něco přečet

2

Re: Bullet

Bulleta nekupuj, není to špatné auto, ale oproti Revu či Savíkovi je to "hračka"
Moje doporučení -  Savage Flux, E-Revo

Savage FLUX HP tuning - Futaba 4PL  / Multiplex Funcopter v2         byl E-Savage
naše RC kalkulačka        Foto   Video

3

Ja bych koupil Savage Flux. Mel jsem Fluxe a ted mam E-Revo a premyslim, ze si opet koupim znovu Fluxe.:)

Bylo: E-Revo 1/10  Brushless 2,4GHz / lipo Power X5 5100 2S 30C /Spektrum Dx3R / Cellpro 10
        E-Revo VXL, Savage flux hp

4

No jasně, Flux v jakékoli podobě wink Je to držák, aspoň mě se osvědčil.

„Easy to learn, hard to master“

5

jednoznacneFLUX!!! neexistuje lepsi RC model monster truck big_smile Bullet ne tazka dostupnost nektorych dielov

HIMOTO EMXT 1:10 / SAVAGE FLUX 2350,RAYTRONIC C14,2x lipo TURNINGY 7,4V 5000mah 40C / Fly SKY GT3B
http://roroo.rajce.idnes.cz/

6

Presne tak E-Revo je vetes....Nalestena bida. Jeho provoz me stoji opravdu nehorazny prachy.

**XRAY XB9 Brushless**                                                         **Xray XSCT-projekt ve vystavbe**
Bylo:HB-D8Te E-Revo, Serpent S811 brushless, Xray 808e, Losi 8ight Te 1.0,  Schumacher CAT SX, HPI E-Firestorm FLUX.

7

filipb napsal:

E-Revo je vetes....Nalestena bida...

tsss hmm
já mám svoje revo rád. Možná Tvůj názor budu sdílet, až se přestanu držet při zemi big_smile. Ale zatím na poježdění jako takové je to príma kára, ale já nejsem moc náročný modelář smile

Každopádně i Flux je fajn, to určitě...

aktuálně bez povozu
Bylo: E-Revo, E-Firestorm, Losi 8ight T brushless
http://shadowmaster.rajce.idnes.cz/

8

Přesně tak, žádný "jednoznačně Flux", takové názory sem laskavě netahejte.
Flux a Erevo jsou přeci odlišné vozejky, Flux spíše do skoku, Revo to Fluxovi zase nandá na zvlněném terénu atd.
Dál rozepisovat to nemá smysl, je to kolem dokola.
Ať koupíš to nebo to, budeš nadšenej.
A změna je vždy možná, protože tyhle auta se na modelbazaru moc neohřejou.....

Savage FLUX HP tuning - Futaba 4PL  / Multiplex Funcopter v2         byl E-Savage

9

Fik napsal:

Přesně tak, žádný "jednoznačně Flux", takové názory sem laskavě netahejte.
Flux a Erevo jsou přeci odlišné vozejky, Flux spíše do skoku, Revo to Fluxovi zase nandá na zvlněném terénu atd.
Dál rozepisovat to nemá smysl, je to kolem dokola.
Ať koupíš to nebo to, budeš nadšenej.
A změna je vždy možná, protože tyhle auta se na modelbazaru moc neohřejou.....

ámen smile

aktuálně bez povozu
Bylo: E-Revo, E-Firestorm, Losi 8ight T brushless
http://shadowmaster.rajce.idnes.cz/

10

No dobre, dobre....souhlasim tez. Radsi se svezu E-Revem, protoze jezdim rad po draze a moje E-revo se spis podoba Losi 8ight T nez E-Revu. Zase v terenu dostanu na zadek, respektive tam uz ani nejezdim :-) E-Revo je takoveh hybrid. Jinak na draze holt jdou dily z E-Reva dost do kopru.

**XRAY XB9 Brushless**                                                         **Xray XSCT-projekt ve vystavbe**
Bylo:HB-D8Te E-Revo, Serpent S811 brushless, Xray 808e, Losi 8ight Te 1.0,  Schumacher CAT SX, HPI E-Firestorm FLUX.

11

Fik: super napísané... Názory typu "len moje auto je najlepšie na svete" vo mne vyvolávajú alergickú reakciu big_smile
Každé auto má niečo do seba a každé ma svoje nevýhody.

Filipb: kľudne napíš do sekcie o Revu čo ti odchádza.

Inak k téme:
Bullet som v rukách mal a naozaj to nieje zrovna zázrak. Pozri po niečom inom podľa toho kde a akým štýlom chceš jazdiť.

12

A jenom nakonec:
NEROZBITNÉ auto neexistuje, mnozí si tu poslední dobou myslí, že koupí model Traxxas, HPI, Losi........ no prostě značky a budou rok jezdit, aniž by se něco pos..... a oni nemuseli šahat do portmonky.
Jenomže takhle to holenkové bohužel v žádné rc modelařině nefunguje. Každý model má svoje mouchy - větší čí menší konstrukční nedotaženosti, tu výrobce dal malinko horší materiál, tu horší pastorek - možná záměrně, aby jsme z toho taky něco měli a kupovali vylepšené kousky smile
Z velké části je to o stylu jízdy - zkuste si to samý, co děláte s modelama udělat s 1:1 vozejkem - jakkoliv vytuněným a bouchnout banku Vám nebude stačit lol