Re: HPI E-Firestorm Flux
ano jsou jinak bych ho nemel , ale vis snad jak to bylo mysleno
Aktuálně : MST MS01-D PRO tuning, Traxxas Summit
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 13 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
ano jsou jinak bych ho nemel , ale vis snad jak to bylo mysleno
Caw,nevíte kde storma(fluxe) maj nejlevnějc? já našel 5,500 Kč ..
Já ho před dvěma lety měl a byl supr ale fin.důvody před vánocema sem ho musel prodat ..
Já ted koupil jednoho fluxe na bazaru,ale toho chce kámoš a já si chci koupit novýho už jenom kvůly pocitu že ho mam od narození :-)
Lepší cenu nenajdeš.
Určitě jdi ale do verze Flux 2011
Děkuji Péťovi za review a především za to, že nezávisle potvrdil to, co tady říkám furt. Za ty prachy, nevím, jestli se dá najít výhodnější kup :testpo: Ať slouží.
do toho noveho fluxe bych nesel zjistuji ze castle stoji za prd, koupil bych storma s plechovkou a dal do nej poradne combo
To: Peta-Biker napsal
Tak pánové, napíšu první dojmy se Stormem a to sice parádní. Je doma asi 14 dní, teprve dneska jsme měl možnost si ale opravdu zajezdit. Za celý den neulomeno nic, nic se neposralo, pouze jsem vystřídal 5 baterek. Žádné problémy, o kterých se tady psalo... Jelikož mám rád testy a srovnání a nějak jsem RC autům propadl ( dostanete všichni po puse :
Jsem rád, že jsi se Stormem spokojenej, protože o něm uvažuju taky, ale neni to trochu předčasný dělat po čtrnácti dnech co ho máš doma a po první jízdě takové závěry.
Je hezký, že máš rád testy a srovnání, to já taky, ale až po nějakým čase lépe řečeno po ujetí nějakejch km.
Každý nový auto většinou ze začátku drží, ale teprve pořádná zátěž ukáže, co v něm je.
Budu rád, když svoje hodnocení po nějakém čase zopakuješ a bude tak pozitivní jak to první.
Na mojí listině je totiž na prvním místě při výběru nového přírůstku.
Já bych šel do nového z pohledu toho, že je water res. a s 2.4GHz, otázka spolehlivosti se projeví v nejbližší době.
jak rika jelass.
staci si poridit kastlik na primac pouzit liquid tape a mas vodotesne auto , ale urcite nekomu kdo zacina nema 2.4ghz vysilac a zkusenosti tak je to pro nej snazsi
Tak mám malinký problém a nebo spíše dotaz u Storma. Jelikož začínám více skákat, sere mě, že dopadávám dost tvrdě na podvozek, nemyslím dopředu a nebo dozadu, ale prostě na podvozek. Zvýšil jsem si tlumiče, přesto to nepomohlo. Chci se zeptat, jaký olej do tlumičů nalít a jaký koupit? Samozřejmě poměr cena/výkon. Na závody se nechystám, nepotřebuju mít deset typů olejů, jelikož mám známého co se dostane k olejům, který se lije do strojů CNC, , jestli bych tam mohl i ten nalít.
Díky
No tak olej co píšeš vážně nepřipadá v úvahu,do tlumičů patří silikonový olej určený přímo do tlumičů..hustotu musíš poladit sám..máme tam 450ku a nic moc..
Jsou tam i tužší pružiny který bys musel dát taky,olej sám o sobě to neřeší. tak či tak na podvozek naráží..
Ten zvedlej podvozek nevim nevim,zachvilku ti začně cvakat unašeč.. (teď to nedělá že není vyjetý)
Včera jsem to nepozoroval, jezdil jsem spíše po cestě, ale dneska jsem jezdil v lese, semtam skok a dost mě to cvakání štvalo. Olej je i 650ka, jak čtu - zřejmě to zase na drobné výmoly bude moc. ( hodně tuhé). Tak tedy nevím, vyzkouším olej a uvidíme.
napění a nazdar...
Nazdar mam mensi problem ked autom zatocim na zemi tak sa kolesa nevratia uplne do rovna ale zostanu asi tak 2mm do jednej alebo do druhej strany a za jazdi je to dost blbe ze my auto stale uteka do stran nemohlo by to bit slabim servom mam nan 3kg
Tohle ovládám trimrem na vysílačce, ne? Pokud to je to, co myslím. (Mám DX3c)
ten by som mal mat dobre nastaveny lebo auto by zatačalo iba do jednej strany teras zataca do oboch stran
jak může zatáčet do obou stran?...
nemyslíš jen rozbíhavost kol?...
ked zatocim napr. do lava a zasa virovnam kolesa tak zastanu asi 2-3mm do lava ked doprava tak to iste proste sa nevratia uplne spet
Nevim,pokud máš vše dobře nastavený,tak snad leda vůle v řízení nebo v tom servu.. víc se tam snad hledat ani nedá..
vôle tam niesu ziadne asi to bude fakt iba tim servom poradili by ste mi dajake ?
Servo Savox SC-0254MG Digital
za jízdy to nevyrovnáš trimem?... protože pokud to řešíš jen na místě tak to neřeš..
znova nastav geometrii atd,ať zbytečně nekupuješ servo..
ani za jazdi to nejde vyovnat dneska som sa stim bavil asi 3 hodiny a nic nepomohlo
skoro bych řek že nesmysl.. nevim,já to dal do středu manuálně na páce serva,pak dorovnal trimem.. a od voka udělal geometrii..nikdy nebyl problém ani s hooodně jetym servem.. Tam totiž tolik možností ani neni.
Trochu vůle a podobně to mít má,je to offroad.