301

Re: HPI E-Firestorm Flux

jj z EU a byly. DÍK

302

Tak auto i všechno potřebné už je doma. Když jsem se včera pokoušel spárovat regl s vysílačkou, tak to furt nešlo. Auto reagovalo na vše opačně. Když jsem dal reverz na vysílačce tak to jelo na zpátečku rychleji než dopředu a při jízdě vpřed to nebrzdilo, ale rovnou tam byla zpátečka. Pročítal jsem tedy fórum a nakonec prohodil kabely z motoru do reglu, což pomohlo, ale na řízení musím mít ten reverz na vysílačce, protože jinak to zatáčí obráceně. Můžu to tak nechat? V ničem mi to nevadí, nebo je potřeba to nějak do budoucna pořešit? Strávil jsem tím půlku odpoledne a už byl zoufalej, ale nakonec jsem si pěkně zajezdil a napoprvé ani nic nezničil big_smile

303

Ne nic řešit nemusíš od toho tam rev. je.

HPI E-Firestorm + Foxy R60B + Robitronic 8.5T + LIPO power
Thunder Tiger ZT-2

304

Ahoj má někdo zkušenost Fluxe s  Flysky FS-GT3C.Jde mě oto,že mám 4leteho kluka a chtěl bych mu stahnout plyn ad se mužu už učit.Jde to na  Flysky FS-GT3C stahnout jak jsem se dočetl,Jak moc až to jde stahnout? Flysky FS-GT3C ješte nemám ale chci pořidit.Nebo se chci zeptat dat raději ven střídák a dát mu tam nějakej slabej stejnosměr?Na regulator fluxe muže přijit jakejkoliv stejnosměr?

305

Chtěl bych se zeptat ohledně staré již oficiálně nepodporované verze Fluxe HPI10554 http://www.hpiracing.com/en/kit/10554 jaký je rozdíl oproti nové verzi? Motor, regulátor je jasný že je jiný a navíc ta vodotěstnost přibyla...ale je tam ještě něco jiného? Chtěl bych si pořídit tuto starší verzi kvůli ceně ale bojim se abych pak našel náhradní díly pokud jsou rozdílné. Díky moc