1

Téma: Trat pro OnRoad v Praze

Mate nekdo typ, kde se necha cvicne jezdit s OnRoadem v Praze?

2

Re: Trat pro OnRoad v Praze

Nejsem Prazak, ale nekdo jezdi v Praze na Letne ... asi to nebude nejaka trat ... mozna jen vetsi parkoviste

3

v praze je nova draha v celakovicich ale este jsem tam nikdy nebyl tak nemuzu posoudit jaka je.videl jsem ji jenom na fotkach. wink

4

..... v praze je nova draha v celakovicich....

V Praze v Klášterci nad Ohří taky.  wink

5

Kdyz uz se tady bavite o tech tratich,nevi taky nekdo jestli je neco v okoli Chebu,?Diky

6

Bohuzel, stala trat v Praze neni a asi dlouho nebude. Pred nekolika lety byl urcity umysl, ale nakonec to ztroskotalo na nedodrzeni slibu.

Pokud se do toho pustis, budeme radi :-)

7

A Čelakovice jsou taky nestálé??? :?:  yikes

8

Vzhledem k tomu, ze Celakovice jsou par kilometru od Stare Boleslavi na jihovychod, tak Celakovice nejsou v Praze. Otazka znela v Praze.

9

Hejkal napsal:

smaznuto - mimo tema ;-)
--------------------------------
hejkal

10

Čelákovice sice v Praze nejsou, ale jsou dostupné během 30 minut z centra Prahy (já jsem tam z Čerňáku za 15 s rezervou) a trať je to naprosto luxusní a stálá. Má dobrý empire a především super povrch. Ovšem je klubová, takže kdo není členem klubu asi si nezajezdí. Otázkou je, proč členem klubu nebýt. Kdo by měl zájem ať se mi ozve, já už ho nasměruju...

11

Jak se stanu členem a kde to přesně v Čmelákovicích je?? Celkem rád bych to vyzkoušel. Dík :oops:

12

Jak se stanu členem a kde to přesně v Čmelákovicích je?? Celkem rád bych to vyzkoušel. Dík :oops:

Je to hned u fotbalového stadionu. Kolem úřadu dolů k řece a doleva. Členství ti hodím do soukr pošty... musím zjistit detaily. Já jsem členem Kbel...

13

Salvatore napsal:

Jestli to doma najdu, tak ti to můžu taky poslat. Na vyzkoušení nebude zřejmě problém se domluvit a přijet, navíc od konce dubna by se měl každý měsíc jet volný závod. Bližší info teď po mne nechtěj, až budou opravdu konkrétní, bude to tady zveřejněno. Teď se dráha připravuje po zimě, provádí se spousta dodělávek a úprav.

Michal Nováček - RC.305
... zběhl jsem k expedicím.

14

Čelákovice sice v Praze nejsou, ale jsou dostupné během 30 minut z centra Prahy (já jsem tam z Čerňáku za 15 s rezervou) a trať je to naprosto luxusní a stálá. Má dobrý empire a především super povrch. Ovšem je klubová, takže kdo není členem klubu asi si nezajezdí. Otázkou je, proč členem klubu nebýt. Kdo by měl zájem ať se mi ozve, já už ho nasměruju...

[MODEROVANO]  zprava opravu o nicem
DzejTy

Dalsi pojednani presunte do TLACHARNY!!!

Michal Nováček - RC.305
... zběhl jsem k expedicím.

15

Super trať je v Čelákovicích 10 min z Černého mostu.

Příspěvky [ 15 ]

Stránky 1

Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.

forum o Chorvatsku