Re: Kratky kardan u Losi-8ight 1.0
Přesně tak. Teď si ze mě jenom dělá srandu, že mě to čeká taky. Chce mi to opatit. Ale doufám, že to jsou klubový srandičky.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Přesně tak. Teď si ze mě jenom dělá srandu, že mě to čeká taky. Chce mi to opatit. Ale doufám, že to jsou klubový srandičky.
Však je to kontaktní sport. Nějaké to šťouchnutí k tomu patří. Dokud to někdo nedělá úmyslně tak je to na pohodu. Ale člověka to asi sere. To chápu .
Souhlas.
Vždyť o tom to je. My jsme se s Tomem ani nepřestali bavit. Kdyby mi tak vadilo, že do mě někdo vrazí, tak jezdím sám na plácku kolem stodoly. A že to neudělal úmyslně vím. Naopak se asi 3 měsíce domlouváme na společné závody, ale až teď nám to vyšlo.
Thomajda: mimochodem, zítra kolem 16 hodiny jdeme na Kbely, nechceš se přidat?
Nemuzu. Zitra budu davat buggy dohromady po zavodech.
tak když už jsme u teho, tak v Sobotu se jede Jur, tak se tam stavte
Kdyby to nebylo tak daleko, hned bych jel. Ve Svatem Juru maja moc peknou drahu.
jj dráha je moc pěkná, doufám že vyjde počasí a bude to paráda
co jsem to přiměřoval, tak to bylo asi o tu "kuličku" kterou unáší střed kardan u 2.0 delší, snad to pomůže..
Uz tam mam novy kardan z Losi 2.0 a je to ok. Jak si psal, je delsi o tu kulicku.
No vidíš, jsem rád že je to OK. ;-)
No vidíš, jsem rád že je to OK. ;-)
Jeste se chci zeptat. Kdyz mam sundanou zadni napravu a tocim obema kolama tak je citit jak asi zapadaj zoubky diferaku do pstorku. Takze to neni uplne ladne toceni, ale spis jako cvak, cvak, cvak. Je to normalni? Bylo to i horsi. Slo to jak popisuju a jeste v jdenu chvili jako kdyby bylo neco mezi zuby a muselo se vic pridat sily aby se to protocilo. Tak sem to rozebral a vypadalo to na lozisko. Z loziska vypad takovej tmavej krouzek. Tak sem ho vymenil a uz to jde lip, ale ne ladne. Jinak sem vse zkontroloval, ale na zadnou jinou zavoadu jsem nenarazil.
a máš tam takové hlinikové tenké podložky? musí se správně vyštelovat mezizubová vůle, aby to chodilo hladce. mělo by to jít bez problémů a žádné cvak, cvak by to dělat nemělo, teda aspoň mě to krásně chodí bez výraznějších zvuků..
a máš tam takové hlinikové tenké podložky? musí se správně vyštelovat mezizubová vůle, aby to chodilo hladce. mělo by to jít bez problémů a žádné cvak, cvak by to dělat nemělo, teda aspoň mě to krásně chodí bez výraznějších zvuků..
Zadne podlozky tam nejsou a nebyli.
Podložky asi mysli na sestelovani vule hruška-diferak, ale ty by měli byt soucasti balení u difu. Nebo alespoň tak to je u Kyosha. jinak je maji snad v kazde prodejne. Co vím tak je maji témeř všichni stejne.
To budou asi tyto http://www.horizonhobby.com/Products/De … D=LOSA3501
Ano, to je ono
Nene to nejsou ony, ty se dávají přímo do diffu, tyto podložky se dávají na ložiska a jsou to tyto: http://www.amainhobbies.com/product_inf … s-8IGHT-20
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.