1

Téma: HPI Racing

Zdravim, celkem mam jasno o vyberu auticka (SAVAGE XL-nikdo mi to nevymluvi), ale spis by me zajimalo jestli nekdo nevi, zda-li HPI nebude v dohledne dobe vydavat nejaky novy typ vozu (podobne Savage nebo jine v teto kategorii. Dik za reakci smile

2

Re: HPI Racing

Tom85 napsal:

Zdravim, celkem mam jasno o vyberu auticka (SAVAGE XL-nikdo mi to nevymluvi), ale spis by me zajimalo jestli nekdo nevi, zda-li HPI nebude v dohledne dobe vydavat nejaky novy typ vozu (podobne Savage nebo jine v teto kategorii. Dik za reakci smile

asi budes muset napsat primo na http://www.hpiracing.com/home/

Naposledy upravil: dr.w3cko (25. 07. 2011 19:59:27)

3

dr.w3cko napsal:

asi budes muset napsat primo na http://www.hpiracing.com/home/

myslim si, ze kdyby neco meli ve vyvoji asi stejne neprozradi, ale doufal jsem jestli se nenosi nejake informace v kruzich RC milovniku. toz nic smile

4

podreboval by som poradit.oplati sa kupit hpi trophy 3.5 za 4000 Kč je ktomu aj startbox + kolesa nove+ este dake blbosti.ak by mi mohol niekto poradit poslem mu link na foto.nechcem to pre seba ale pre kamosa a ten sa vyzna do rc este nemej ako ja.bol by som rad keby som mal daky nazor skusenesieho.dik chlapci

HPI Trophy 3.5

5

vcelku se to vyplatí, ale po osbních zkušenostech, naštěstí ne mých, bych do něj nešel. Taky je nepřehlednutelný fakt ( mj. zde na foru a v mem okolí ) , že lidé z nitra houfně odcházejí, popř. je jim rovnou vymluveno.

6

to ze ludia od nitra odchadzaju to mne osobne je jedno.ja mam nitro a ani neuvazujem o zmene.kamos chce tiez nitro to niekto mozno nebude chapat ale ja osobne by som sa pri jazde nudil keby mi to nehucalo siroko daleko.takych ledi ako som ja je malo ale proste to tak je.tak toto ma o tom aute napisane Nabízím k prodeji tuto buggy v měřítku 1/8. Je ježděná rekreačně jednu sezónu, vyjeto maximálně 10 nádrží. Na káře je nový středový diferenciál, servo řízení s kovovými převody (tah 14kg), nové hadičky, palivový a vzduchový filtr. Kola mají najeto max 3hodiny. K byggyně přidám nová obutá kola (ta samá), náhradní svíčky, hadičky, AKU pack pro přijímač, nové vzduchové filtry, oleje do tlumičů a difů, nějaké díly ramen, parohů, domků apod. startbox s velkou baterkou, popřípadě RC soupravu 27MHz (já jezdím 2,4GHz). Karoserie bude chtít opravit, nebo nová (nemá nos před předním úchytem). Uvedená cena je k jednání

HPI Trophy 3.5

7

Odkud je prodávající?

8

poslal som ti spravu

HPI Trophy 3.5

9

nema niekto dvd od hpi trophy 3.5?rad by som si to pozrel.ja som kupil jazdenku a ktomu som to nemal.

HPI Trophy 3.5