Re: kola
to inak ani ja nechapem.1000 akoze len pneu?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
to inak ani ja nechapem.1000 akoze len pneu?
za 1150,- jsou všelijaké Aka i Proline 4ks plné. Ale výdrž teda nevím... Jaká kola konkrétně vydrží sezonu hobby ježdění?
Jelasi....To mi prozradte která kola vydrží celou sezónu jezdit bez zmeny vlastnosti. Co je to za nesmysl? Po 10 hodinách je to tak akorát na asfalt a o vlastnostech se mluvit uz vůbec neda. Jestli závod nebo hobby je jedno přeci.
Kola za 1000Kč Ti vydrží celou sezonu rekre ježdění bez problému bez ztráty vlastností.
Kluku co ty tady ze sebe dokážeš vyblejt ...
Trosku bych se mirnil ve vyrazech!
Vim, jak to Jelass myslel a neni daleko od pravdy...
Naposledy upravil: Tomecek (20. 01. 2012 08:28:44)
Ríšo jak to Jelass podle Tebe myslel? Nedovedu si představit jak to mohl myslet, když už po 3 hodinách (spíše po dvou) se pneu chovají diametrálně odlišně.
Nevím jestli by nebylo dobré od moderátorů některé výroky moderovat, protože naprosto souhlasím s you pigem a myslím, že s tím co napsal se již ve výrazech mínil. Když pominu to, že pro každého je sezóna o jiných hodinách, površích.....znám kluky co najezdí 10 hod za roka aznám jednoho co dá 100 h za 3 měsíce.......napsat že pneu vydrží sezónu a ještě bez změněných vlastností je fakt úlet (ten výraz je 74x zmírněný:-) )
1) vitej zpet, Pavliku
2) moderovat si budu, co uznam za vhodne.
A ted k veci - zavodil jsem a stale zavodim. Ikdyz jen onroady. A vim, ze neni problem sjet troje gumy za jedny zavody. Na druhou stranu - znam SPOUSTU lidi, a ja byl jeden z nich, co jezdil na talonech rok a NAPROSTO BEZ PROBLEMU. Stale je tu treba rozlisovat rozdil mezi hobby jezdenim a zavodama. Nebo si fakt myslis, ze na domaci jezdeni za barakem budem kazdy tyden davat novy gumy?
Přatele, především you pig, kterej furt kecá, ale poradí kulový, určitě mám míň zkušeností, ale kola AKA, Proline Ti vydrží, dobře, když ne celou sezonu, tak pul sezony, naprosto v pohodě normálního hobby závodního ježdění.
Mám kolem sebe v klubu 6 osminovej buggy a truggy na kvalitních gumách a je to tak.
Vylezte z ulity tvrdýho závodění a podívejte se na to očima normálního kluka, kterej nemá autíčko na masýrku ega, ale pro zábavu. Jistě, že se s každým milimetrem vlastnosti mění, nejsem idiot z gymplu, abych to nevěděl, ale netušil jsem, že se tohodle jedinýho tak chytnete.
Hawk. Dál na tohle nereaguju.
1) vitej zpet, Pavliku
2) moderovat si budu, co uznam za vhodne.A ted k veci - zavodil jsem a stale zavodim. Ikdyz jen onroady. A vim, ze neni problem sjet troje gumy za jedny zavody. Na druhou stranu - znam SPOUSTU lidi, a ja byl jeden z nich, co jezdil na talonech rok a NAPROSTO BEZ PROBLEMU. Stale je tu treba rozlisovat rozdil mezi hobby jezdenim a zavodama. Nebo si fakt myslis, ze na domaci jezdeni za barakem budem kazdy tyden davat novy gumy?
No Richarde, onroad nejezdím, ale u buggy o které (jestli se nemýlím) tady byla řeč se na talonech jezdit fakt nedá. U onroadu věřím, že ano.
K návratu....díky Tvému telefonátu jsem si uvědomil, že má smysl dávat info i když většina lidí dává většinou opačné názory (bohužel většinou jen z důvodů finančních)
Přatele, především you pig, kterej furt kecá, ale poradí kulový, určitě mám míň zkušeností, ale kola AKA, Proline Ti vydrží, dobře, když ne celou sezonu, tak pul sezony, naprosto v pohodě normálního hobby závodního ježdění.
Mám kolem sebe v klubu 6 osminovej buggy a truggy na kvalitních gumách a je to tak.
Vylezte z ulity tvrdýho závodění a podívejte se na to očima normálního kluka, kterej nemá autíčko na masýrku ega, ale pro zábavu. Jistě, že se s každým milimetrem vlastnosti mění, nejsem idiot z gymplu, abych to nevěděl, ale netušil jsem, že se tohodle jedinýho tak chytnete.
Hawk. Dál na tohle nereaguju.
Na obranu you piga (i když ani nevím kdo to je) mluviti stříbro, mlčeti zlato....možná proto méně píše! A děkuji mu za to!
Jelassi není to o milimetru, ale u buggy za 10 hodin ježdění nemáš žádný pin.....a to není o ulitě nebo masírce. nejde o to jestli dráha za domem, nebo závod, ale pokud ti to auto nedrží stopu tak nemá smysl cokoliv nastavovat a jezdit na dráze. V každé poučce ti napíšou že máš začít nastavovat od pneu.
Toto je přesně problém fóra....přijde sem nováček a podívá se že Jelass má 800 příspěvků a řekne si to je mazák, super jdu do buggy, kola za 1000 mi vydrží celou sezonu...
I ti nejšetřivější, které znám mají na běžnou hobby závodní sezonu 4-5sad kol a to je jezdí do roztrhání, fakt od mrtě. Při nějakých max 50 hodinách ježdění.
o závodech nemluvím, tam znám lidi co mění sadu na rozjíždku:-)
1) vitej zpet, Pavliku
2) moderovat si budu, co uznam za vhodne.A ted k veci - zavodil jsem a stale zavodim. Ikdyz jen onroady. A vim, ze neni problem sjet troje gumy za jedny zavody. Na druhou stranu - znam SPOUSTU lidi, a ja byl jeden z nich, co jezdil na talonech rok a NAPROSTO BEZ PROBLEMU. Stale je tu treba rozlisovat rozdil mezi hobby jezdenim a zavodama. Nebo si fakt myslis, ze na domaci jezdeni za barakem budem kazdy tyden davat novy gumy?
Tak Tomčo trochu si protiřečíš, tady píšeš, že závodíš a v jiném vlákně, že nezávodíš.
Mně osobně je to jedno, kdo závodí a kdo ne, ale tvrdit, že auto které jezdí sem tam závody dostává víc zabrat než auto amatéra kterej jezdí rekreačně taky nesedí.
Já toho určitě najezdím za měsíc víc, jak ty za rok, tak jak to chceš porovnávat.
Ano, nejde o to kdo závodí a kdo ne. Ono tedy na to aby jsi šel na závody tak také musíš hooodně potrénovat. Ale přimlouvám se za to, abychom se bavili o odježděných hodinách a ne o půl a celé sezoně? Já na tréninku většinou rozbiju a sjedu daleko víc věcí než na závodě.
V tomto má Jackie pravdu.
Díky, že to vidíš, jako já.
kola AKA, Proline Ti vydrží, dobře, když ne celou sezonu, tak pul sezony, naprosto v pohodě normálního hobby závodního ježdění.
Nikdo ti nebere že na těch gumách není reálný jezdit tak dlouho.
Já reaguju na ten tvůj blábol,že to zvládnou bez ztráty vlastností. To je nesmysl.
Jo, to uznávám. Je to blábol, ale blábol, kterej kluka, co jezdí za barákem, nezajimá.
Jasně, v tom případě nepotřebuje Aky, mužeš namítnout, ale tam bych rovnou řekl, že krom toho, že Ti pravděpodobně prdne rafek ,tak ty obyčejný gumy stejně odejdou rychleji.
To jackie: nezavodim s offroadama. Bohuzel, nemam tu u nas kde...
To RakPavel: ani v onroadech se talony nejezdi...
A jinak panove, jsem rad, ze jsme si to vyjasnili. Pravdu mate tak trochu vsichni. Nebudem tu zavodnikum vykladat, ze jim jedny kola staci na sezonu. Ale taky tu "hobby amaterum" tvrdit, ze musi menit gumy, jak zbesily. Chodim sem vsichni, at si kazdej prizpusobi podle sebe.
A ano souhlas, je to hlavne o penezich. A pak taky o potrebach...
co jsou ty talony?
Ty naprosto skvely uzasny stock kola na E-Revu, ktery jsou dobry akorat tak na snih a mozna bashing. Ale ted vazne. Nejsou uplne nejhorsi, ale horko tezko bych ted hledal horsi gumy. Jsou to stock gumy na vsechno, takze dobry nejsou skoro na nic.
A doufam, ze to budete cist s nadhledem...
Aha, takový jsem měl na savagovi, taky nebyli k ničemu, ale byly na vždy:-)
ja si myslim ze cacinal kazdy a tiez nekupil hned to najdrahsie pokial sa nenaucil .a mne ako zacinajucemu stacit budu aj lacnejsie a ze stratia nejake hodnoty po par hodinach ta ja ani moj syn s cerou nezistime nam to na potešenie uplne bude stačit.
A to je presne to, o cem se tu neustale debatuje. Zatim ti to bude bohate stacit. A pokud pujdes dal, zacnes zjistovat, ze naroky na vybaveni, nabijeni, baterky, gumy atd., ze ty naroky proste stoupaji a tim padem to bude i drazsi. A nebo dal nepujdes, budes spokojenej takhle a vic resit nemusis. Pavel je "extremista" z druhe strany. Ale ja ho v nekterych vecech chapu. Pokud nekdo chce a ma to, muze se vyvarovat nekterych omylu, mezikroku a ztraty financi a jit rovnou do neceho poradneho. Tech moznosti je nekolik...
A já jsem zase vyjímečně chtěl poradit rovnou kvalitní gumy, ptž při jeho užití mu vydrží... nebudu psát věky, ale desítky hodin.
fuuu.tu sa toho popisalo.ja som tiez novacik v rc.ma dve rozlicne sady kolies a teraz som si objednal dalsiu sadu tak isto inu.objednal som lacne a chcem poskusat a sa zistit ake su rozdiely v pneu a na aky teren ake pneu su v hodne.podla mna netreba hned kupovat nadrahsie hlavne ked sa clovek len otukava.v reale clovek nazbiera najviac skusenosti a zisti co potrebuje a co mu vyhovuje.nieje toto najlesie riesenie pre hoby jazcov a zaciatocnikov?
aj ja na preteky nechcem len splnit si detsky sen a nieco dokazat.uz som vyrobil aj nejake lodky od zakladu .este dorabame so synom 2,5 spalovak klzak
potom sem hod foto ako bude vyzerat ten spalovacik.dneska som bol skusat ci ten moj fesak skace a musim povedat ze to je celkom sranda tych 6 metrov som pokoril ale musim sa priznat ze dopad bol mernie vo svahutak letel troska dlhsie ako na rovine.
pozri fotky uz so pridal dalsie tam je odfotena
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.