1

Téma: Tamiya Nitrage-Problem se startováním

Zdarvim vás přátele!!Již včera sem jezdil vpohodě a dnes nemohu nastartovat Nitrage....Problem je takový ze vcera mi vytakla vazelina z prevodu u startovani tak sem sundal tu prevodovou skrin co je 6hrany starter a dal novou vazelinu a přidělal zpet a dneska sem sel jezdit a vubec to nic nedela,ani pist se nehejbe proste se to jenom protaci a ja nevim proc!!už 6x sem to sundal a zpet zadal a stale nic!!Proto bych chtel poprosit ty co mají Nitráž jestli by mi mohli pomoci případně poslat náke fotky jak to tam má být spravně pokud to mam blbě mam motor FR-32FX od Tamiye jezdi dibre,ale tentokrat sem asi neco sptane zadelal nebo uz opravdu nevim dekuji vsem za rady a tipy!!

2

Re: Tamiya Nitrage-Problem se startováním

asi si dal obracene to jednosmerne lozisko.

hormann HT3v3

3

No ono jde oto že se spíše nechce dotlačit to kolečko co doléhá na kliku a já nevim proč pač to kolecko se točí vpohodě,ale nedotlačí se na kliku aby to rozhejbal!!Jinak nevíte kde se dá sehnat jeste na Nitráž takovy dil co je ve spojce co se pritlaci na ten buben ?? je to hlinokovy kus nebo co to je jsou tam 2 kusy toho a 1 se mi ulomil!!dekuji

4

No ono to jednosměrné ložisko nemá být ve vazelíně odmasti ho a zkus rukou v jednom směru musí zabrat  pošli mi do SZ PN email pošlu ti manuál a rozsyp modelu  jinak tu spojku seženeš na Ebay a nebo mam typ ale zas do SZ

Ty jsi mněl sundaný i víko motoru ???

Naposledy upravil: Tom69 (11. 06. 2011 18:25:20)

5

Tady máš rozkres

http://i993.photobucket.com/albums/af56/skvlk/nitrage.jpg

Naposledy upravil: Tom69 (11. 06. 2011 19:05:43)