1

Téma: Vysílačka 2,4GH Spektrum

Zdravím všechny, k mému autu HPI Trophy 3.5 jsem si koupil vysílačku Spektrum na 2,4. Po namontování vše šlo, ale když jedu na trati tak někdy po cca 20 metrech mi na displeji skočí NO TALEMETRY a auto chvíli nereáguje a nikdy jede rovně pod plynem a nejvetší problém je že máme na zahradě rybník a mám strach aby si auto nešlo zaplavat big_smile. Opravdu nevím čím to může být. Máme po celém pozemku wi-fi, může to být problém? A kámoš má taky 2.4ku a žádný problém. Děkuju za rady

2

Re: Vysílačka 2,4GH Spektrum

Tak wifi je urcite problem, bezi to ve stejnem pasmu. Ale i tak by to melo makat. Hlavne si tu nerekl, jakou mas presne tu spektrumku. Ale i tak maj vsechny spektrumky failsafe, takze pri ztrate signalu by melo auto zastavit. Teda jestli si ho nastavil. Jenom me mate ta hlaska o telemetrii, to nevim...

XRAY T3R, Traxxas Ken Block, Axial SCX10 Hilux, Axial Wraith, Tamiya Scania R620 - Spektrum DX3E, DX3C, Futaba 4PL
Beta 1400, Multiplex FunCub, Ikarus vznášedlo - Spektrum DX7, FrSky Telemetry
www.mojemodely.cz, www.calcrc.com

3

Hlaška o telemetrie se objeví vždy když není přímý dohled mezi vysílačkou a autem i na 10cm.

Kyosho MP9e 1:8 / Axial XR10 / HPI Crawler King 1:10
Orion MR8& 1950kV, Tekin FXR, Novak M2Dig, Orion 4S 6400mAh 90C, Ko propo, Hitec, Futaba 4PK, Raytronic C60            http://rakovi.rajce.net

4

Nepise, co ma za vysilajdu. Mne treba zadna vysilajda nehlasi nic o telemetrii...

XRAY T3R, Traxxas Ken Block, Axial SCX10 Hilux, Axial Wraith, Tamiya Scania R620 - Spektrum DX3E, DX3C, Futaba 4PL

5

Mám        Spektrum DX3S 3-Channel DSM Radio...... jinak si jako nemůžu stěžovat, parádní. No vždy jedu a když chci zatočit do zatáčky tak vysílačka začne pípat a auto jede volně rovně bez zatáčení a po chvíli zase reaguje, vjedu na dráhu a jedu dál. Nedělá to pořád, ale tak 1 ze 7mi

Přečti si pravidla...

Naposledy upravil: Admin (14. 06. 2011 12:55:47)

6

DX3S - ted uz je mi jasna hlaska o telemetrii. No mozna tusim, cim to bude. Jeste pisni, jaky mas servo.  A predpokladam, ze do ty zatacky jedes pod plynem a das ostrej rejd. Tak jako tak by ti mel pomoct kondik ve volny pozici prijimace: http://spektrumrc.com/Products/Default. … ID=SPM1600. Tohle jsme tu resili uz nekolikrat, je to kombinace prijimace a serva, ktery ma vetsi odber. Ten kondik se da udelat za par korun. Ja pouzivam 2200mikroF na 10V a LowESR. Zkus to a uvidis...