Téma: HPi TF-1
ahoj. je dobra nebo aspon dostacujici tato vysilacka ??? kdyz uz dam za auto skoro 10.000. koukam ze skoro vsude kde je video na HPi buggy tak maj jine vysilacky :testpo:
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
ahoj. je dobra nebo aspon dostacujici tato vysilacka ??? kdyz uz dam za auto skoro 10.000. koukam ze skoro vsude kde je video na HPi buggy tak maj jine vysilacky :testpo:
Ahoj, pokud se nepletu je to 27Mhz a to je dneska docela nah....o. Teda hlavně jestli to budeš kupovat s motorem a reglem Brushless, protože tam potom opravdu dosah této vysílačky nestačí, navíc dochází díky tomu kombu k rušení... Za mě rozhodně nebrat, je lepší rovnou investovat do 2,4Ghz! :testpo:
jedna se bud o HPI Pulse 4,6 Buggy 1:8 RTR nebo HPI TROPHY 3,5 RTR buggy tyto modely
Naposledy upravil: Admin (03. 06. 2011 05:55:12)
Na nitro Ti bude do začátku určitě stačit, neměj strach
Přesně tak, jak píše Fík, na spalovák to není tak hrozný. Sám jsem ji měl u Savíka 3,5ccm a není to zas tak dlouho.
bohuzel uz jsem mel zkusenost s modelama helin a to bylo dost spatny u techto modelu kde kupujes vse kompletne + vysilacku :-)
Je to standardní RTR vysílačka, úplně obyčejná AM 27MHz. Já jí měl v sadě k Firestormovi, tedy nikdy jsem s ní neměl problém, žádné rušení, dosah víc než dostatečný(hodně přes 100m i pod vedením VN), žádný problém i se stříďákem. Ale jezdil jsem jen v místech s menším osídlením, kde nebylo takové riziko rušení jinými rádii na stejném kanálu. Nikdy jsem jí nevyzkoušel na závodech nebo kde je větší koncentrace jezdců.
Ale potom jsem stejně pořídil jednoduchou a levnou 2,4GHz vysílačku(Hobbyking GT2), kvůli druhému autu, kde po přechodu na stříďák to rušilo rádio(40MHz FM), tak jsem dal do obou aut stejnej 2,4GHz přijímač a mám tu GT2 vysílačku k oběma.
diky za info
spolehlivá i při signalizaci slabých baterií, nikdy jsem neměl sebemenší problém, na jednom autě ji mám pořád. Vyzkoušená i za provozu pěti aut na dráze, z toho 4x HPI TF-1 a 1x DSM a nikdo nezaznamenal jedinej problém. Všechny auta byly spalováky savage X.
Naposledy upravil: Zbyna (02. 06. 2011 20:12:58)
Jezdím Trophynou s dodanou od HPI a nemam zadnej problem. 27Mhz
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.