1

Téma: HPi TF-1

ahoj. je dobra nebo aspon dostacujici tato vysilacka ??? kdyz uz dam za auto skoro 10.000. koukam ze skoro vsude kde je video na HPi buggy tak maj jine vysilacky roll:testpo:

2

Re: HPi TF-1

Ahoj, pokud se nepletu je to 27Mhz a to je dneska docela nah....o. Teda hlavně jestli to budeš kupovat s motorem a reglem Brushless, protože tam potom opravdu dosah této vysílačky nestačí, navíc dochází díky tomu kombu k rušení... Za mě rozhodně nebrat, je lepší rovnou investovat do 2,4Ghz! :testpo:

Je: E-Revo VXL / SCX10 - Jeep Wrangler Rubicon / Axial Wrangler Wraith / Spektrum DX3C / Hitec Eclipse 7 PRO
Byl(o): Cross Tiger / Savage 3,5ccm / E-Revo VXL / E-Maxx 3908 / Blade Dancer / Gama 2100 / Scout
FOTO▼▲▼VIDEO▼▲▼WEB

3

jedna se bud o HPI Pulse 4,6 Buggy 1:8 RTR  nebo HPI TROPHY 3,5 RTR buggy tyto modely

Přečti si pravidla o odkazech zde na fóru. Na CZ shopy ne.

Naposledy upravil: Admin (03. 06. 2011 05:55:12)

4

Na nitro Ti bude do začátku určitě stačit, neměj strach

Savage FLUX HP tuning - Futaba 4PL  / Multiplex Funcopter v2         byl E-Savage
naše RC kalkulačka        Foto   Video

5

Přesně tak, jak píše Fík, na spalovák to není tak hrozný. Sám jsem ji měl u Savíka 3,5ccm a není to zas tak dlouho. wink

Je: E-Revo VXL / SCX10 - Jeep Wrangler Rubicon / Axial Wrangler Wraith / Spektrum DX3C / Hitec Eclipse 7 PRO
Byl(o): Cross Tiger / Savage 3,5ccm / E-Revo VXL / E-Maxx 3908 / Blade Dancer / Gama 2100 / Scout
FOTO▼▲▼VIDEO▼▲▼WEB

6

bohuzel uz jsem mel zkusenost s modelama helin a to bylo dost spatny u techto modelu kde kupujes vse kompletne + vysilacku :-)

7

Je to standardní RTR vysílačka, úplně obyčejná AM 27MHz. Já jí měl v sadě k Firestormovi, tedy nikdy jsem s ní neměl problém, žádné rušení, dosah víc než dostatečný(hodně přes 100m i pod vedením VN), žádný problém i se stříďákem. Ale jezdil jsem jen v místech s menším osídlením, kde nebylo takové riziko rušení jinými rádii na stejném kanálu. Nikdy jsem jí nevyzkoušel na závodech nebo kde je větší koncentrace jezdců.
Ale potom jsem stejně pořídil jednoduchou a levnou 2,4GHz vysílačku(Hobbyking GT2), kvůli druhému autu, kde po přechodu na stříďák to rušilo rádio(40MHz FM), tak jsem dal do obou aut stejnej 2,4GHz přijímač a mám tu GT2 vysílačku k oběma.

HPI E-Firestorm 10T (combo Ezrun 60A/8.5T, LiPo 2s), Hobao Hyper 7 brushless (Xerun 150A, Medusa 3670 2000Kv, LiPo 4s)
rádio Hobbyking GT2

8

diky za info

9

spolehlivá i při signalizaci slabých baterií, nikdy jsem neměl sebemenší problém, na jednom autě ji mám pořád. Vyzkoušená i za provozu pěti aut na dráze, z toho 4x HPI TF-1 a 1x DSM a nikdo nezaznamenal jedinej problém. Všechny auta byly spalováky savage X.

Naposledy upravil: Zbyna (02. 06. 2011 20:12:58)

Losi Desert Buggy XL 1/5 4WD
Nitro 1/8 HPI Savage X SS K4,6
Nitro 1/10 OFNA Hyper GPX4

10

Jezdím Trophynou s dodanou od HPI a nemam zadnej problem. 27Mhz