Zřejmě opravdu budeš první, ani na rajče ještě nikdo nedal fotky... Myslím že s tím autem ale zklamaný nebudeš, s pohonem určitě ne, je to klasický sidewinder sv2 od castlu, co se dává třeba do nového e-firestorma nebo jiných desetin... Moc mě nepotěšilo že ty 2 pláta co tvoří šasi sou očividně z plastu, kov by byl možná lepší... Jinak oproti mervu je určitě jednodušší na údržbu... To sledujuz teď u fluxe... abych si vyčistil ložiska v náboji, vyndal poloosu a vyčistil unašeče, stačí povolit jen 2 šrouby, opravdu nic víc, jen 2 šrouby na každém kole, u mini reva si musel odšroubovat celý kámen aby jsi se dostal k ložiskům, kolem ložiska u diferencialu se nepříjemně hromadil bordel, jasně dalo se to v pohodě vyčistit, ale nebylo to tak pohodlné jako u fluxe... Zase trošku zklamání, nejsou tam nastavitelné spojovačky... tedy jako u minireva, je to drobnost, ale duležitá, myslel jsem že už tam budou... Jak se nastavuje sbihavost/odbíhavost a odklony teda nevím, u mini reva to bylo řešené utahováním/povolováním 2 kuláků v kamenech, jak je to tady nevím... tady je zajímavé video : http://www.youtube.com/watch?v=OSd1uSHS … embedded#! . Klasika od UltimateRC, jezdil na 3S a podle všeho auto moc nedrželo jak zminuje, dál tam hovoří o obtížnosti dostat se k převodovce/motoru, že kvuli výměně pastorku an motoru musíš rozebrat i převodovku... Taky se mu na 3S přehříval motor i regulátor... Je fakt že s tím jezdí jak hovado, ale co, je to test, měl by zkusit co to vydrží. V 8:02 hovoří o wheel axles, co jsem pochopil tak zlomil stub axle a je to celý nějak slepený... nevím jestli dobrá volba. Nechci ti nějak radit co koupit, jen píšu nějaké postřehy, nevím jestli správné... Jen si nech pořádně projít hlavou co koupit, hlavně dostupnost náhradních dílů... Poskládat všechny pro a proti... Myslím že vybereš dobře
Edit: Když tak sleduju tohle video http://www.youtube.com/watch?v=vHIiyA-s … ure=relmfu , divím se že toho nezničil mnohem víc... To co s tím dělá je brutální...
Naposledy upravil: Calypso (28. 10. 2011 19:28:31)