1

Téma: Auto samo couvá

Zdravím Chlapy. Udělal jsem si radost,a koupil velkého Summita. Je 0,5 roku starý,a když připojím akupacky,a zapnu ho,tak začne samovolně couvat. Na rádiu nejde seřídit. Je to ta vysílačka v základu. Prosím poraďte. Chtěl bych si zalítat ve Skřipově.

Traxxas Summit 4WD Ezrun 2700 ot/V -regl Foxy 120 A
AT-10 2 WD
www.milou1.rajce.idnes.cz

2

Re: Auto samo couvá

Mas tam ten prepinas 50/50 a 70/30.Tak si zvol jednu moznost ktera ti bude vyhovovat a znova skalibruj plyn,neutral,a brzdu.Pak ti to bude chodit tak jak ma.

E-Revo brushless,E-Revo VXL,Revo platinum edition.Futaba 3PM 2.4 ghz,Hyperion EOS0610i Duo II
Fotogalerie

3

Udělám to. Ale nemělo by to v obou případech chodit dobře ? Jestli to nepůjde,co mám vyměnit ?

AT-10 2 WD

4

I v základu se na rádiu dají nastavovat trimy....to nikomu nevykládej, že to tam nejde.
Napiš, jaká je u toho souprava, popřípadě typ atd.Nebo sem hoď fotku.
A když to vážně nejde, je nějak porouchaný trim plynu...to je přece jasný.Vyzkoušel jsi na to jinou??
Vyměnil jsi jí s přijímačem ?? Máš možnost to namontovat na jiný model...je tolik možností, jak ověřit funkčnost RC soupravy.
Jsi tu od ledna, tak bys už měl něco vědět...jako si poradit. wink

5

Ahoj tak rádio je TQ 2,4 Ghz, přijímač link 2,4  a za ním  č. 2218 ,regulátor EVX 2. poťáky na vysílači jsou ok. Ale seřídí to jen minimálně. Na rádiu jsou ještě dvě tlačítka menu a set. Nevím,jestli se to musí zpárovat,a jak. Vím,že jsem tu dlouho. Však jsem taky hodně používal tl hledat. Ale asi špatně,když jsem odpověď nenašel.

AT-10 2 WD

6

nechem byt mudry ale moze to byt porucha reglu... (mozno kvoli tomu to aj predal)
mal som trimi poruchane ale na set visilacke rovno som to vihodil a kupil 2,4Ghz ale ked sa pohras stimi trimmi tak by to malo ist
mozno je nejak pretoceny to bol moj pripad na novej 2,4 GHZ

HIMOTO EMXT 1:10 / SAVAGE FLUX 2350,RAYTRONIC C14,2x lipo TURNINGY 7,4V 5000mah 40C / Fly SKY GT3B
http://roroo.rajce.idnes.cz/

7

Koupil jsem ho od Brothera,a když ho dostal z obchodu,tak už s touto „závadou” . Jsem z toho na prášky. Rozmontoval jsem auto do posledního šroubku,a doufám že mi někdo poradí dřív,než budou zavody ve skřipově. Trimry jsou v poriadku. Řekněte mi,na co by na rádiu byli tlačítka menu,set ? Brácha to asi nezpároval. A angličnína je můj nepřítel.

AT-10 2 WD

8

Nastav trimy na vysilacce do nulovy polohy a sparuj vysilacku s reglem, u EVX-2 je to jednoduchy.

Spárování regulátoru a vysílačky
1) Odpojte kabely od motoru, je to preventivní opatření.
2) Připojte dvě plně nabité baterie k regulátoru EVX-2.
3) Zapněte vysílačku
4) Zmáčkněte a držte tlačítko EZ-Set. LED dioda se rozsvítí zeleně a potom červeně. Pusťte tlačítko EZ-Set.
5) Jakmile LED dioda blikne 1x červeně, zmáčkněte na vysílačce plný plyn a držte.
6) Jakmile LED dioda blikne 2x červeně, zmáčkněte na vysílačce plnou zpátečku a držte.
7) Pokud LED dioda začne svítit zeleně, spárování je kompletní. LED dioda bude trvale svítit zeleně, pokud je regulátor zapnutý a vysílačka v neutrálu

Snad jsem to napsal dobre... :-)

XRAY T3R, Traxxas Ken Block, Axial SCX10 Hilux, Axial Wraith, Tamiya Scania R620 - Spektrum DX3E, DX3C, Futaba 4PL
Beta 1400, Multiplex FunCub, Ikarus vznášedlo - Spektrum DX7, FrSky Telemetry
www.mojemodely.cz, www.calcrc.com

9

Díky Pane. Všechno už je v nejlepším pořádku.

AT-10 2 WD

10

No a prozradis nam, kde byl zakopanej pes? wink

XRAY T3R, Traxxas Ken Block, Axial SCX10 Hilux, Axial Wraith, Tamiya Scania R620 - Spektrum DX3E, DX3C, Futaba 4PL
Beta 1400, Multiplex FunCub, Ikarus vznášedlo - Spektrum DX7, FrSky Telemetry
www.mojemodely.cz, www.calcrc.com

11

Brothera zjevně nezajímalo,že mu auto samovolně couvá. Jen nezpároval auto s vysílačkou. To je vše. A já jsem neměl návod. Teď to všechno poskládám,a jdu testovat.

AT-10 2 WD

12

Jak prosté.....   roll