ano z usa:-)
Máš tři možnosti:
1) Novak M2 DIG kde máš jedne regl a dva motory, dig má v sobě, stačí téměr jakákoliv vysílačka s proporionálním třetím kanálem - tento regl jsem měl a cuká fakt hodně / jiný takový není
2) Jeden regl, dva motory a dig. máš pouze dig a nemůžeš ladit plynule mezi sebou rychlosti jednotlivých motorů. stačí Ti tříkanál s on/off na třetím kanále
3) Dva regly, dva motory (nyní mám FXR Tekin), dig na obě nápravy, plynulé ladění každé nápravy zvlášť, rozdílné síly brzd
Zkoušel jsem i dsys a fakt nebrat, špatné rozjezdy, brzda slabá.
U všech variant (pokud dáš správné servo....ideálně 25kg HV) je potřeba externi bec, já používám castle 5A s volitelným výstupním napětím.
Vysílačka je potřeba aby měla mixy...jeden na motory a jeden na dig, oba proporcionálně ovládané. Např Kopropo EX10 nefunguje, Spektrum DX3 také ne. V podstatě jsem dospěl k Futaba 4PK....asi nejpoužívanější (mám ji a jsem nadšený), přijímač za 600 z HK, rychlý přenos, asi bych řekl, že vysílačka na doživotí, má na co si vzpomeneš a dá se sehnat starší kolem 6tis. Další varianta SanWa MT4....moc nemám rád, takže za mě ne a Futaba 4PL....zkoušel jsem to na ní rozchodit as malým omezením to jde naprosto bez problémů. nakonec jsem ji vyměnil protože mi to přišlo být moc hračkoidní:-) blízko ke Spektru, ale jinak doporučuji. Přijímač na 4PL a snad i na sanwu z HK koupit nelze, takže za 1000 origo. Co vím tak ty vysílačky stojí nové kolem 6tis.....já bych je za 6 nebral, raději starší 4PK a levnější přijímače, ale to je na každém soudruhovi.
Kyosho MP9e 1:8 / Axial XR10 / HPI Crawler King 1:10
Orion MR8& 1950kV, Tekin FXR, Novak M2Dig, Orion 4S 6400mAh 90C, Ko propo, Hitec, Futaba 4PK, Raytronic C60
http://rakovi.rajce.net