Téma: 180°C motor vertex 18
Dobry den, chtel bych se zeptat, jestli je u tehle motoru normalni, ze cca po 10 minutach jizdy na plyn, mel motor cca 180°C. Pritom, kdyz jezdim normalne a nezkousim kolik to muze jed nejvic, mam teplotu kolem 110°C
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Dobry den, chtel bych se zeptat, jestli je u tehle motoru normalni, ze cca po 10 minutach jizdy na plyn, mel motor cca 180°C. Pritom, kdyz jezdim normalne a nezkousim kolik to muze jed nejvic, mam teplotu kolem 110°C
to normalne nei ono sa ti nerozpadli magnety alebo nezoslabol ?:D
jestli nemyslel spalováka. Musíš uvest jake máš motor
Motor je Vertex 18. je to v nazvu topiku
aj tak ...180 je vela na oboje dokonca na oboje je to uz fatalna hranica
A cim jsi tu teplotu meril a nebylo to ve °F?
mno tak 180 stupnu je pro elektro motor v podtate smrt... magnety vinuti vsechno v....
u spalovaku je to taky moc az moc... akorat nevim jaky nasledky muzou bejt... svicka pist, nefuncnost maziva v palivu zadreni motoru... mozna jeste neco...
Pohrat si se smesi... a nemuzes se taky divit ze to ma tolik jestli to honis jak nadmutou kozu na plnej plyn a pokud mas schovanou hlavu (podle kastle) tak je to uplne k prdu...
jooo jeste jedna vec jaky palivo pouzivas?????
Meril jsem to infra teplomerem ktery sice °f umi, ale na 100% to bylo v °c. Se smesi jsem si pohral, ale moc to nepomohlo, teplota o neco klesla ale ne nijak razantne. Jinak jezdim na 16% nitrom a mam buggy, takze hlava motoru mi kouka ven z kastle, myslite ze je mozny ze se nestacil chladit, kdyz tam nemam dalsi otvory?
Ahoj, vertex jsem měl taky a nikdy se mi ho nepodařilo optimálně naladit. Je to motorem, pořád se přehříval a to jsem zkusil různý paliva svíčky atd... . Zápasyl jsem s nim rok a pak jsem to vzdal. Kup jinej motor.
je to ku.va motor.Ma to jednojehlovy karbec.Neda se to naladit v celem rozsahu otacek.Bud to natocis a nejde na max nebo naopak.Mel jsem ho taky,hral se mi tak na 140'.Jednou jsem se nasral,natocil a drzel jsem ho na max tak dlouho,az se zadrel.A bylo po problemech.
je to ku.va motor.Ma to jednojehlovy karbec.Neda se to naladit v celem rozsahu otacek.Bud to natocis a nejde na max nebo naopak.Mel jsem ho taky,hral se mi tak na 140'.Jednou jsem se nasral,natocil a drzel jsem ho na max tak dlouho,az se zadrel.A bylo po problemech.
jo to jsi udelal dobre ja jsem nad nim stravil taky hodne casu uz jsem si myslel ze jsem uplnej kokot a neumim to naladit. Porad se hral nebo nejel.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.