1

Téma: Jaký pneu do tělocvičny nebo na parkety?

Aby nezanechávaly šmouhy či se nějak moc nedrobily a přitom docela fest seděly?
Povrch v tělocvičně,parkety či nějakej umělej povrch,asi jistě nebude nějak moc extra uklízenej.takže na tom asi bude prach nebo něco podobnýho.
Co by jste asi tak poradili?Drift kola nemusim,zatim mně to neláká.Abych po případným ježdění nemusel leštit a cídit celou tělocvičnu. :?

2

Re: Jaký pneu do tělocvičny nebo na parkety?

Kdyz jsem asi tak pred mesicem tridil modelarsky veci tak jsem nasel rally piny od Carsonu tak jsem jsem je hodil na svy tebecko a protoze venku nebylo moc pekne tak jsem si zajezdil v pokoji kde mam parkety a hele ono to docela sedelo.Smohy nedelaj(vlastne delaj ale jenom kdyz delas spalouchy).Maj je v Plzni v Lune asi 450,-

3

Kup úplně poslední z tohoto katalogu a nebudeš litovat:

http://www.prima-design.cz/index.php?clanek=katpneu

4

Ahoj, oživil bych toto vlákno dotazem -

Existují (ověřené) sliky, které nedělají šmouhy na parketách v tělocvičně? Nebo nějaký sajrajt, kterým by takové šmouhy šly snadno odstranit aniž by byl poškozen lak na parketách?
Asi by mě v práci vykostili, když bych svatosvatě slíbil, že se s povrchem nic nestane a v pondělí tam objevili nové ohraničení hřiště  :oops:

5

Slicky na parketách nedělají šmouhy, ale nesmíš je namazat. Vyzkoušeny Take Off, Corally, LRP VTEC.

Xray T4, Xray T4 2015, Sanwa MT-4, Spektrum DX3R Pro

6

Slicky na parketách čmouhy nedělaj ale taky nedržej :-D Parkety se jezdí na pnumatikách s gumovými hroty... Pravidelně jezdíme v tělocvičně na pneumatikách annsman rally (s hrotama) nebo na zimním poháru v Černčicích kupujem 20mm široký (bohužel výrobce je mě neznámý)

7

Já jezdil v tělocvičně gumy od Tamiye, jemný piny, tvrdší směs.

8

Parkety se jezdí na pnumatikách s gumovými hroty..

Hroty třeba takto masivní - jako na písek/trávu?
Pak mám ještě slicky a takovýto vzorek...

9

nene, naopak jemný piny
http://www.mz-racing.net/obrazky/800/a007-pneu-pw-20-4ks-original.jpg
tohle jsou pneu od PD models (obrázek z MZ racing), bohužel se už neprodávají... Jinak leda ty ansmanny, ale počítej s krátkou výdrží (cca 10 baterek)

10

Nejlepší pneu na parkety jsou tyto:

http://www.futureworldmodels.com/acatalog/info_U6670.html

na parketách jsme blbli deset let a vyzkoušeli spoustu pinových pneu.

11

No já je pořád vyrábím.

12

No já je pořád vyrábím.

Piny od Jepika jsou skvělé, skoro stejně dobré jako Shumachery.

13

S výdrží pinů od ansmanna nesouhlasim , v pátek jsme jezdili na parketách 6hodin čistého času se střídavkou 9T právě na pinech od ansmanna (159Kč) a piny se sjely opravdu minimálně, jestli vůbec. Taky jsme čekal že za ten den je zrušíme... mile mě to překvapilo smile

14

mam ctyri novy kola s piny, podobne jako na obrazku tady, jsou mi k nicemu, klidne prenecham..