Re: Fly Sky FS-GT3B a GT3C (Eurgle 2,4GHz 3Ch)
Ahoj, nabíjíte někdo AA baterky nějakým nabíječem přímo přes vysílačku. Zajímal by mě když tak jakým nabíječem. Díky
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
RC modely aut » Vysílače - Přijímače - Serva - Osvětlení » Fly Sky FS-GT3B a GT3C (Eurgle 2,4GHz 3Ch)
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj, nabíjíte někdo AA baterky nějakým nabíječem přímo přes vysílačku. Zajímal by mě když tak jakým nabíječem. Díky
Ahoj, nabíjíte někdo AA baterky nějakým nabíječem přímo přes vysílačku. Jsou nabíječe přímo pro vysílače, ale co jsem koukal u Pecky tak zase tyto nabíječe nemají automatické ukončení nabíjení (co taky chtít za ty peníze, že) Zajímal by mě když tak jakým nabíječem. Vím, že asi bude lepší koupit držák na 8 baterek an nabíjet to normální nabíječkou, jde mi o pohodlnost a když bych nabíjel Lipo , tak nemůžu zase nabíjet vysílač. Díky
ja nabijim AA baterky do vysilacky normalne pres nabijecku do zasuvky schvalne jsem si vybral baterky ke kterym byly nabijecky
já jsem nyní téměř po roce používání koupil lipolku 1450 mah a zatím osadil a přepájel do jedné z těchto vysílaček - kvůli nižší hmotnosti a rychlému nabíjení. Když to porovnávám z druhou tak je opravdu šíleně lehká oproti té druhé z tužkovými bateriemi. Akorát jí mám když jí nepoužívám odpojenou, neboť jsem slyšel že se baterka vybíjí i když je vysílačka vypnutá, ale až budou nějaké závody a tréningy po prázdninách tak to otestuji jak to dlouho vydrží a třeba jí ani odpojovat nebuudu - uvidím.
Ve vysílačce nenabíjím. Pořídil jsem si MW6278 Intercept a Sanyo 2700 mAh. Sice je to rychlonabíječ, ale dělá baterie samostatně, vybíjí a ve vysílajdě mi na hobby ježdění vydrží baterky měsíc i víc.
edit: uups, ale mam GT-2 (už mlčim)
Naposledy upravil: Vigi (29. 07. 2011 19:20:13)
MW6278 Intercept vypadá dobře, škoda že není na 8 ks baterek. Budu zatím nabíjet přes nabíječ, taky se chystám na Lipo, tak zatím to vydržím
Díky
já jsem nyní téměř po roce používání koupil lipolku 1450 mah a zatím osadil a přepájel do jedné z těchto vysílaček - kvůli nižší hmotnosti a rychlému nabíjení. Když to porovnávám z druhou tak je opravdu šíleně lehká oproti té druhé z tužkovými bateriemi. Akorát jí mám když jí nepoužívám odpojenou, neboť jsem slyšel že se baterka vybíjí i když je vysílačka vypnutá, ale až budou nějaké závody a tréningy po prázdninách tak to otestuji jak to dlouho vydrží a třeba jí ani odpojovat nebuudu - uvidím.
mam v radiu lipo 3s 1250mAh od vanoc a jeste jsem ji nenabijel.:)Je to fakt o necem uplne jinnem,nez tuzkovky.vyvoj proste nezastavis.
Mám dotaz a máš jí tedy stále připojenou ve vysílačce, nějak zvlášť to vysílačka nevybijí, když není puštěná.
Jinak od vánoc no nevím, to asi moc nejezdíš. Já jsem nabíjel tužkovky tak jednou za měsíc - cca jedny - dvoje závody + tréningy jednou týdně po dvou hodinách. CCA 10 - 12 hodin ježdění. Tak jsem zvědav na tu lipolku, ale zdá se být dobrá, tak až to otestuji tak to dám i do druhé vysílačky. Koupil jsem si lipolek 1450 3S z hobbykingu víc ks -))))
mam ji v DX dvojce propojenou pres deans porad.Jezdim skoro kazdy vikend zhruba 2-3 hodky.Mam na ni 11,2V.vysilace maji minimalni odber.3s ten odber ani nepozna.mam jich taky nekolik z HK,za 6 dolaru super kup.;)
Zdravím chcem sa opýtať mam GT3B už od začiatku ako som do nej vlozil uz pouzivane AA baterky pipak upozornoval na nizku V cca 9.4 dnes som bol jazdit cca 15minut samozrejme pipak som ignoroval potom mi vsak auto zacalo opozdene reagovat najprv iba trochu a potom neskutocne... potom auto zastavilo a regulator zacal pipat ako ked strati signal s vysielackou popripadne je vysielacka vypnuta ... potom ked som sadu vypol a po chvili zapol auto ju opat na par sekund detekovalo a potom sa to opat opakovalo chcem sa spytat ci to moze byt kvoli tej voltazi ktora bola mimochodom pri strate signalu cca 8.5V
vdaka. (Pred tym to frcalo)
To by mohlo být.Taky mi to nejede bez napětí (pod 8,5V) ani nevím čím to může být:)
Mě ta vysílačka zase hrozně blbne když z ní vyndám aku...hmmm dějou se to ale divné věci na tom světě :-)
asi vadny kus nvm ja jsem s ni nikdy nemel problem
teraz to bolo komu pisane ? mne ci komu pretoze pochybujem ze vadny kus by pri vyssej V isiel v poriadku skor mi ide o to ci to robi aj ostatnym...
bylo to na Kopce77
já když jsem měl málo V tak mi auto nějak jelo ale hrozně to cukalo se servem.. takže to bude asi to samé. nejel jsem s tím, jenom jsem to zkoušel na stole.
presne mne to robilo aj to ked som pridaval postupne tak bolo vsetko oka ale pokial som pridal plny naraz cuklo servom do strany ide o to ze mam regl bez BEC, 3 ročnu Nimh baterku a slabu baterku vo vysielaci
Moje riesenie bolo objednanie comba zo zahranicia za par eur Ezrun 12T plus ESC 35A plus Programovacia karta, taktiez som objednal Lipo baterku Zippy 2S1P a este mam otazocku http://cgi.ebay.com/11-1V-2200mAH-lipo- … 3f09e0df65 tato baterka sa predava na ebay presne pod oznacenim tejto rc supravy je vhodna pre nu ? pretoze cena je skvela
chcel by som sa spytat prosim vas kupil som si konkretne tuto lipolku: http://cgi.ebay.com/11-1V-2200mAH-lipo- … 3f09e0df65 a chcem sa spytat ako ju nainstalovat do HKGT3B vdaka
nvm jak to presne vypada ale mel by si oddelat krabicku co je na AA baterky odstrihnout nebo odletovat od ni kabely + a - dat na ne konektor a pripojit lipoku
hmm a ako odstranit tu kastlu na aa baterky ? to musim rozobrat celu vysielacku ?
nvm mozna jo, uz vysilacku nemam prodal sem ju s autem
stačí povolit jen dva šroubky co jsou dole na vysílačce kde jsou baterky a jeden co je uprostřed držadla, tím půjde již vysílačka dole trochu roztáhnout a vyndáš box na tužkové baterky, pak jsem to kleštěmmi ustřihl od drátů - ještě předtím sem si označil + a - a připájel konektor - nějaký stejný, který napájíš na lipolku
a nevadi vysielacke ze ta 3S lipo ma trocha viac ako 12V ked je plne nabita ? popripadne nemam ju nabijat na 100% ? vdaka za radu
Soupravu GT3B jsem si pořídil k mini Révu. Mám sice Futabu 3PM k velkýmu, ale chtěl jsem aby mohly obě auta jezdit zároveň.
Zároveň jsem si na farnell.com pořídil kit STM Discovery a nahrál do ní upravený firmware od PSXe. Tento firm má spoustu možností o kterých se původnímu ani nezdá, expa chodí perfektně narozdíl od originálu.
více informací k celé akci je zde: http://rc.305.cz/view.php?nazevclanku=v … 2011080004
Co se týče mechanického provedení tak na mém kusu jsem nezpozoroval žádné problémy, plyn i řízení chodí pěkně. U Futaby má mechanika jemnější chod, je to ale tím, že tam se dá tuhost chodu nastavovat, u GT3B se mechanika ladit nedá. Nicméně nepovažuji to za nějaký zásadní problém, je to čistě o zvyku.
Další z úprav kterou mám v plánu, je vyhodit klec na tužkáče a nahodit LiPol. Přitom ještě půjde pryč původní lineární stabilizátor z napájení a místo něj tam přijde malý stepdown DC/DC měnič. Toto provedení s lineárním stáblem je sice levné, ale na tom stabilizátoru se sprostě vytopí polovina kapacity baterií. Měnič má mnohem vyšší účinnost.
Jelikož už doma mám programátor tak mohu na přání komukoli soupravu flashnout na nejnovější firmware od PSXe. Pokud někdo budete mít zájem stačí se ozvat.
Zdravím.Mám AR W6=GT3B a od začátku mi pípá že má málo Volt.I s plně nabitýma bat,pořád se nedostanu nad 8,5V.Když celý pack změřím voltmetrem tak má okolo 10,2V.Jsem pekne nas....!