Téma: prosím o radu
Ahoj som dlhodobí fanušik RC , doteraz som jazdil len elektro pohon, ale akosi my zavonal nitrák , tak som si kupil Thunder Tigera , ale mam s ním ako začiatočník prooblemy , palivo je odporučana 16% to aj mam , zozačiatku bol motor prechlastaní ten sa už vysušil , auto bolo zabehnute pod odborníkom , ten je teraz v Anglicku takže naklady bnatelfonat by boli sot drahe preto prosím o radu Vás , motor bez problemov naskočil na 2 krat čo nebíva bežne , pri zabehu som ho nevedel naštarvat , trapil sa aj kamarat s tym , odišie preč a vysvetlil my čo a ako mam robit, štartovanie , žhavítko , udržba ... ale ten problem čo mam my nevisvetlil , su to trisky.... teda aspon si myslim ..... tak auto som nahodil, na 2 krat hučal ako nikdy predtym , rozhodol som sa že s nim pojdem von z dielne , a že si idem po baterku , ale ono nešlo vipnut , spanikaril som , bol som naučení že motor ma mat taku teplotu že ho udržím v ruke , ato išlo asi 30 sekund a motor bol dost horúci , užasa pomali ani nedal udržat v ruke, a vyfuk sa nedal upchat , auto som vypinal tak že som priložil prst na vyfuk a motor chcipol ale teraz nechel skapat, držal som to asi 5 sekund v panike a potom som chitli aj privodove lanko z nadrže do trisky , až nakoniec po minute skapal , bol som mooooc vylakany lebo toto sa mi nikdy nestalo .... a ani som nemal poruke kamoša čo rozumie autam na nitro mohon .... skusil som ho nakopnut 2 raz znova chitil , zobral som šrobovak a trochu priškrtil trisku s privodom paliva s nadrže do motora , motor išiel kludnejšie ale znova som ho nevedel vypnut , na chytenie vyfuku nereaguje , čo mam robit ako to treba opravit , prednedavnom som menil štarter , a mal som vyfuk dole , tak može byt chyba v tom ??? že by som ho dal zle ??? aj ked smrad a dym išiel z tej koncovky kde to vypinam ,....
a mal by som ešte jednu otazku , nemam ešte teplomer , tak do akej teploty to može ist ,... ((( na inich forach som postrehol to že radia tieto 2 veci - dokym ho udržím v ruke alebo ked nan poplujem a slina sa vypari ... že to je maximum , vedeli by ste my pocvedat vy važ nazor ,.... )))
poprípade ako inak ho mam vypinat okrem utlmenia vyfuku ?
PS: servo bolo v polohe brzdy ....
tu su fotky auta ak by to pomohlo ....
:arrow: http://ggeerrii.rajce.idnes.cz/Thunder_Tiger_TS-N4_PLUS/
ďakujem Vám velmi pekne