Já jsem to předělával a už jsem měl taky tu verzi se stříďákem.
Pokud s tím budeš jezdit jen doma nebo v menší tělocvičně, nechej to tak. Já jsem to předělal a přestavba mě vyšla na pár kaček jen proto, že se mi podařilo tu původní elektroniku vyměnit za regl.
Na jinou vysílačku, aniž bys vyměnil elektroniku, to předěláš jen na spektrum. Pokud chceš třeba futabu, tak musíš koupit regl, páč původní je integrovaný s přijímačem a ten je kompatibilní pouze se spektrumem. A pak ještě servo, protože origo je 5-ti žílový, servozesilovač je taky integrovaný :-( No a přijímač.
Ale pak zas nemůžeš použít 3S lipo, protože regl zas podporuje max 2-článek (teda v případě reglu losi).
Z náhradních dílů kup jen kola, odchází skoro před očima a to nemluvím o tom protočení unašeče. Jinak mi ten podvozek připadá nezničitelnej, po víc jak 3/4 roce ježdění i venku je jen nepatrná vůle v předních ramenech a to je spíš moje chyba - při ježdění bez boudy, která tomu má zabránit, jsem párkrát narazil přímo kolem.
co se týká těch lipolek tak jsem se rozepisoval výš - používám dělaný 2články z baterek do foťáků, protože je mám za babku :-)
LOSI micro rally BRUSHLESS
TA03 Pajero Evo DAKAR
gecko-x.rajce.net