26

Re: CC-01

Já to beru, děláš funkční model. Jenom jsem psal co frčí na závodech.

27

Nenech se pobízet a dej nám fotečky kluku wink

28

Já to beru, děláš funkční model. Jenom jsem psal co frčí na závodech.

Nemyslel jsem to ve zlém. No, v podstatě ano. Nebude to samozřejmě naprosto dokonalé (to bych se s tím pak bál asi i jezdit a takhle mě nebude mrzet, když to někde "otočím přes boudu" což je u offroad aut časté) ale byl bych rád, kdyby to vypadalo trošku víc než jen podvozek s holou karoserií. To je sice praktické, ale ne moc vzhledné. Jinak doufám, že se také nějakých závodů budu moci zůčastnit.Třeba se někdy někde potkáme wink

To Noha: To po mě prosím nechtěj. Každopádně zase udělám nějaké video a fotky, ale až to bude v hromadě. Předpokládám, že to další video bude k vidění v sobotu wink

29

Tak dnes jsem nikde jezdit nebyl. Trávil jsem celý den v dílně. Man doznal dalších změn a úprav. Zítra ho pojedu provětrat.

30

Je v okolí Liberce nějaký majitel tohoto podvozku? (Touareg). Uvažuju o koupi, ale nechci jít do něčeho, s čím budu jezdit sám:-).

Sám nebudeš. Chci si pořídit 49490 Mitsubishi Pajero, také na cc-01.
Je to trochu dýl... už jezdíš? Kde? Já jsem sice z Hodkovic, ale někam bych zajel pokud by byl dobrý terén.

31

To Longsword: Zdárek máš moc hezky udělaný celý auto a ta jízda je taky parádní, jen bych měl dotaz, mám doma stejnou karoserii MAN a stejnej podvozek, ale nevím jak jí tam pohodlně a pevně upnout,mohl by si mi prosím popsat nebo vyfotit jak si to udělal ty? Díky!

32

Dlouho jsem tu nebyl, takže:
Rád ti to osazení podrobně popíšu a případně nafotím.

33

Dlouho jsem tu nebyl, takže:
Rád ti to osazení podrobně popíšu a případně nafotím.

No tak to by bylo moc bezva :!:  A ještě bych pohodil dotaz, nevíte někdo zda ten podvozek má lepší průjezdnost když se zadní naprava posune dopředu a nebo v zadu? Díky  big_smile

34

Vlezou se na cc01 pneumatiky z ford f350 ?

35

Vlezou se tam.CCčko má 85mm, HL 92mm.
Ale zcela upřímě,oboje gumy stojí za prd.
Na takový šolíchání to stačí,ale jak se chceš někde vydrápat,děs běs.
Jestli něco pořádnýho,tak z RC4WD nebo z mini crawleru LOSI ve velikosti 1.9.
Deekay říkal,že jsou supr a za dobrou cenu.

Jestli to ale chceš ke kastli Pajero,tak ti bohužel musím sdělit,že máš smůlu.
Tohle zjišťoval Gema a pokud chceš zachovat scale look,jiný kola tam prostě nedáš.
Snad jsem ti pomohl.

Axial, Vaterra, Kyosho, Tamiya, Asso.

36

Tak dík. A když do CCčka dám motor 55T a nejaké lepší gumy bude jezdit v terénu líp nebo ne? Gumy z RC4WD jsou pěkné, ale raději bych nějaké z ČR.

37

Motor 55 je akorát.Dá se s tím trialovat a na přejezdy je rychlost dostačující.
Hodně informací najdeš na tamiyaclub.net
Gumy z ČR mě napadají jen 1.9 LOSI.Je to z novýho crawleru 1/18.

38

Zdravím, přemíšlím o domácí stavbě, která by vycházela z podvozku cc-01 chci se zeptat, zda někdo nemá doma torzo tohoto podvozku. Ve zkratce. Sháním celé šasí bez kardanu, pneu a disků, elektroniky, tlumičů, kastle. Vše ostatní se hodí. v celku, nebo zvlášť to je celkem jedno. Díkes za nabídky. Chtěl bych z toho postavit něco takovéhleho. Bude to tahat loď.

http://www.youtube.com/watch?v=OG1UgDShmH4&feature=fvst

Hudba nicmoc, ale jde o ten model.

39

Hmmmmm crew cab dually v čechách není.
Každopádně se mrkni k nám,jednak na inspiraci a taky do bazaru.CCčko se objevuje často.

www.rc4x4.cz