1

Téma: odstavka reglu Velineon VXL-3m ESC

Ahojte draci,nevite co muze byt s vyse uvedenym reglem,mam ho na Erevu,tyden stary a nabita baterka me v nem jede asi 5sek,resp.se vubec nerozjede...zacne blikat cerv.dioda a je konec!!!Kola se mirne toci,na zataceni reaguje....  sad  sad  sad

2

Re: odstavka reglu Velineon VXL-3m ESC

Mas tam LiPo nebo NiMH baterky? Pokud NiMH tak mas nastaveny mod bez lipo-stopu?

3

Sviti me zelena dioda,coz mam zaple hlidani lipolek,ikdyz to prepnu na NiMh,tak to dela to same

4

Nastav si znovu meze vysílajdy a pak si nastav znovu parametry jaké potřebuješ. Podle mě jsi něco překombinoval a regl neví, co po něm chceš.

Tady je manuál:

http://www.traxxas.com/PDF-Library/3370_3375_KC1206_VXL3m_INST.pdf

Spektrum DX3R a DX3E, Truggy HB D8Te, Strada XT, CR-01 Toyota Landcruiser.
http://balzac.rajce.idnes.cz/

5

vše jsem udelal,prenastavil plyn+brzdu,zkousel jsem i prehazovat profily,vč vypinani a zapinani lipol ochrany....zkousel jsem i 2čl a 3čl....a stale nic.Ma ten regulator nejaky reset?

6

sad  :cry:  roll nejpis to bude asi na reklamačku!!Jezdilo to sotva tyden

7

Mě se ten manuál teď nechce číst a nemám na to ani v práci čas. Ale jestli jsi to nastavení udělal podle něj a nefunguje to, tak to reklamuj. Pro jistotu si ale manuál projdi a zkontroluj svoje nastavení, ať nejsi při reklamaci za hlupáka.

8

ä hřál se ti hodně ten regl?kamarádovy topil,topil a pak najednou vyplyvnul a odpálenej,ae jo určo reklamuj..

E-revo Brushless,2x2s,18/62,cvd & rpm tuning,Spectrum DX3E 2,4ghz,Jconcepts rulux + Pro Line Badlands,
Raytronic c-14,Daniel Sýkora jižní čechy--šumava---Kubova Huť

9

no prave se v tom manualu nic nepise o resetu...uz blbý carson to ma v nastaveni!!nezahreje se nic....kola se chvilku toci a pak zacne blikat cervena,tzn.ze jsou vybite baterky!!!tak to je asi konec.....

10

Co ztráta signálu? Jakou máš vysílajdu a přijímač?

11

zkus vypojit servoi z přijímače

E-revo Brushless,2x2s,18/62,cvd & rpm tuning,Spectrum DX3E 2,4ghz,Jconcepts rulux + Pro Line Badlands,

12

A ta baterka je v pořádku? Vyzkoušená někde jinde, oměřená, vybitá na nabíječce, prostě zkontrolovaná.

13

baterky mam plne nabite na 8,4V,zkousel jsem tam asi čtvery.Vysilajdu mam origoš Traxxas s nabityma tužkama....Tak to dobře jezdilo. :?  sad
Zkusím odpojit regl z přímače,jinak teda nevím :evil:

14

zkus vypojit setrvo,jesi je načatý nebo poškozený tak ti to rozhodí celou elektriku...mě se to taky stalo

15

tongue zitra hned testnu,diky za rady kluci  roll

16

sad takze nic kluci,zkousel jsem vse,snad jenom jeste prehodit regl.ten zatim nemam.skoda ze regl nema nejake defaultni nastaveni :oops:

17

Mám ten samý problém, nový regl to jistí

18

Taky mi to tedka zacalo delat..uplne nove baterie a regl to stale nebere..tak jak jste to vyresili??Novy regl?Nebo to nejak slo??Napiste!

19

Bylo to na reklamaci a vymenily to...