1

Téma: Losi Mini-T

Nevíte někdo kde se dají koupit nahradní díly??

2

Re: Losi Mini-T

Všechny díly u nás, ale když si je objednáš u tvého prodejce v blízkosti tak mu je dodáme také. big_smile

3

Všechny díly u nás, ale když si je objednáš u tvého prodejce v blízkosti tak mu je dodáme také. big_smile

Ale za MOC ceny takze vas prodejce ve vasi blizkosti zase odkaze zpatky na Hobbytem s tim ze to je pro nej z pochopitelnych duvodu nevyhodne.

4

A který to je? Jestli můžu vědět?

Rád se poučím kde je chyba  big_smile

5

Konkretne to byl muj pripad kdyz jsem zasel ke svemu nejblizsimu prodejci v Olomouci (pan Bidovsky Satria) a pozadal jsem ho jestli by mi sehnal podvozek Xray racer vcetne regulace SX6 (tak jak to mate v nabidce. Ochotne k vam hned volal a bylo mu vzdeleno ze to neni zadnej problem. Takze sem ho pozadal at ho objedna. Zhruba po 3 dnech jsem se u nej stavil jak to vypada a dopadlo to tak jak pisi v prispvku vise MOC je samozdrejmne pro obchodnika nevyhodne vzhledem k tomu ze se musi starat o pripadne reklamace , postovne , placeni tel. , .................. to snad vsichni chapou !!
Nakonec jsem nasel spriznenou dusi a pan Korinek byl velice ochoten a hned mi podvozek poslal na dobirku perfektne zabalenej a vystlanej aby prezil CESKE POSTY za coz mu velice dekuji.
Nejsem si jist jestli to sem patri , kdyztak to smaznete a mi si to vyrikame pres SZ ale mozna by to mohli vedet aji ostatni ze i tohle se muze stat.

6

Jeste jsem zapomel podotknout ze jsem k vam volal s tim ze si to objednam sam ale v patek v 14.30 hod jsem se uz bohuzel nedovolal.
A az pak jsem volal p.Korinkovi. (Ten byl na prijmu i v 18.00 hod)

7

To je v pořádku. My máme Inventuru už týden, takže se k nám nikdo nedovolá.
X RAY dováží pan Kořínek, takže pokud chce obchodní v ČR něco od X RAY musí si tu věc objednat u pana Kořínka. Ty akce s regulacema jsme dělaly my jako firma HOBBYTEAM a ne jako dovozce.

Jinak jste na správné cestě s X RAY. Co se týká TEAM LOSI, myslím že není problém když ba Bidovský u nás objednává každý týden zboží aby mu bylo přibalen nějaký díl od TEAM LOSI.  big_smile

8

Nechci se dohadovat a doufam ze to tak ani nevyznelo proto se uz k tomu nebudu vyjadrovat je to kauza stara mesic a spis do SZ. BODKA.