1

Téma: 1.Savage cup 2010 fotoreport

Ahoj modeláři závodníci  big_smile
V sobotu 24.4.2010 byl první závod serialu Savage Cup v Mariánských Lázních, počasí přálo a závody proběly v pohodě.Trochu jsem fotil a tady jsou fotky: http://lighting-designer.rajce.idnes.cz/24.4.2010_-_1.Savage_Cup_2010_-_Marianske_lazne

2

Re: 1.Savage cup 2010 fotoreport

Prej trochu fotil  big_smile ,trvalo mi to několik minut než jsem je všechny prohlídnul,ale jinak moc pěkný fotky.

3

Moc pěkné. big_smile  big_smile

4

Super fotky Ondro,fakt paráda

Traxxas E-REVO ,LRP S18.TC

5

jo jo opravdu moc dobrý pokoukání.
Díky wink

6

super fotky... skoda ze to nepromazes na nejakej aspon trosku rozumnej pocet aby z toho clovek neco mel sad

kdyby jich tam bylo 50 tech nejlepsich tak si je vsechny prohlidne kazdej, kdyz jich je tam 400  pokud dobre pocitam, tak ty opravdu dobry stejne nikdo nenajde

a to tam jsou nektery fakt paradni.

7

Zdar, chci se zeptat jestli muzou na SAVAGE CUP i divaci? 29. května se ma jet v Nepomuku a to je asi pro me nejdostupnejsi. Rad bych se podival na zivej zavod  big_smile

8

Do Tojic se určitě divákům brány otevírají, tam je místa na okukování dost, pokud se člověk nesnaží nasáčkovat k empairu, tak je to vpohodě.

9

tak to je super smile

10

Tak vem Savage a pojed závody taky :-)

11

Zatim se jen mrknu,  smile  ale kdybych chtel nekdy zavodit tak co je ktomu potreba? Staci se jen pres formular co se obevi k zavodu prihlasit a pak uz jen staci prijet na zavody nebo musim byt nekde zaregistrovanej a mit nejakou licenci na zavodeni, jo a muzou se pouzivat lipolky bez tvrdeho obalu?  smile

12

jestli nejdeš na závody MČR tak žádnou licenci ani členem klubu být nemusíš.

Stačí se vždy přihlásit na vebu určitého závodu. A pak už jen být v čas na trati. Tam už ti každý rád poradí co a jak.
Chodí tam správní kluci, takže se ničeho neboj a s chutí do toho :-)

Lipolky se smí používat jen v pevném obalu.

13

ok, tak problem mam teda s baterkama, mam akorad nove tri sady v mekkem obalu  sad  No neva stejne mam v planu se jen kouknout a mozna nekdy casem dokoupim v pevnem obalu a zkusim nejaky ten zavod  smile

14

Ještě se pro jistotu podívej do pravidel pořadatele.
Nevěš hlavu, teď jsem mluvil s kamarádem ktereý jezdí elektry a taky jezdí lipo v ne pevném obalu.
Takže bych to asi neřešil a prostě bych se přihlásil.

15

Přesně tak já tam budu závodit s E-Revem a lipolky nemám v pevném obalu. Ale nikomu to neříkej  big_smile normálně se přihlaš a přijed :-)