1

Téma: je to dobra koupe?

http://cgi.ebay.com/Radio-Remote-Control-Cars-1-10-4WD-Subaru-WRX-RC-Car-B_W0QQitemZ6024864827QQcategoryZ19168QQrdZ1QQcmdZViewItem

co vic k tomu dodat :-)

2

Re: je to dobra koupe?

To záleží co si od toho slibuješ. Tohle je nějaká kopie podvozku TL-01 od Tamiye. Což je poměrně slušný podvozek pro nenáročné poježdění před barákem. Má chráněné převody, takže do marastu s tím můžeš taky. Snad se na to budou pasovat i náhradní díly přímo od Tamiye. Ale nějaké zázračné výkony výkony od toho nečekej. Případný tuning jsou vyhozené prachy. TLko jsem kdysi měl a vím o čem mluvím.

3

tehle modelu je plna Ebay a to i nemecka. Bal bych se toho, ze je to od nejakyho neznackovyho vyrobce a budes tezko schanet nahradni dily. Osobne bych kouknul treba u nas po XB Pro od Tamiye. Koupis ji za 5k komplet, je tam zaruka a hlavne jsi v pohode s ND.

4

To záleží co si od toho slibuješ. Tohle je nějaká kopie podvozku TL-01 od Tamiye. Což je poměrně slušný podvozek pro nenáročné poježdění před barákem. Má chráněné převody ...

Souhlas, kopie TL-01. Na nenáročné poježdění použitelné, ale nic víc. U tohohle typu se mi navíc nikdy nelíbilo uložení baterky, zdá se mi dost zranitelná. Kromě toho tam vidím mechanický regulátor, myslím, že to je tak na to, aby to člověka odradilo od ježdění. Je to sice za velmi lákavou cenu, ale do tohohle bych já osobně nešel.

Michal Nováček - RC.305
... zběhl jsem k expedicím.

5

OUKEJ :-) dik to jsem chtel slyset-takze nechavam bejt, e-bay v nemecku me nezajima ptz neumim nemecky a v US mam kamose co mi posila veci takze proto sem vybral americkou.Pujdu tedy radeji do osvedcenyho kamenyho kramu