1

Téma: Plzeň a okolí

Prosím je zde někdo z Plzně nebo blízkého okolí kdo jezdí spalovací Offroad 1/8 a pod. ???
Zajímalo by mě jestli je někde nějaká vhodná dráha . V případě že není, stálo by za to dát se dohromady a něco si sami vybudovat ( založíme si klub a koupíme si vhodný pozemek a vybudujeme závodní dráhu ...atd. )
:?

2

Re: Plzeň a okolí

zdravíme ze Stříbra, máme pořádný kus pozemku v areálu motoklubu terén svatého petra, rozloha cca  30x60m, elektrika není problém, dostupnost v pohodě, už jsme začali něco tvořit a zatím jsme 3 lidi 1:8 a další 4 lidi elektro 1:10, takže pokud se chceš přidat, bude to fajn

tak se ozvi

3

Ahoj, já jsem z Chodový Planý, rád se přidám. Mám buggy 1:10

4

Prosím je zde někdo z Plzně nebo blízkého okolí kdo jezdí spalovací Offroad 1/8 a pod. ???
Zajímalo by mě jestli je někde nějaká vhodná dráha . V případě že není, stálo by za to dát se dohromady a něco si sami vybudovat ( založíme si klub a koupíme si vhodný pozemek a vybudujeme závodní dráhu ...atd. )
:?

http://3drc.alptech.cz/
Jezdime spiše 1:6 a elektra . je zde ale jeden a ten ma MTA-4
jinak asfaltová dráha je na Slovanech v Částkově ulici .
na Borech je malá offroad dráha . tam zatim pár lidí jezdí .
Jinak se jezdilo u Olympie . Majitel Eboly  (modelarské prodejny)
jedna  s magistrátem o vytvoření oficiální dráhy .
Dost lidí jezdí i v Nepomuku .

5

Nazdarek jsem z Plzne  - Valchy a mam stadium truka 1:10 a rad bych se pridal.

6

Ahoj ja jsem z Plzne-valchy.Mam Stadium trucka a rad bych se pridal.

7

sleduj http://3drc.alptech.cz/

8

Zdarek  smile

Tak draha pro buggy tady neni.
Byla jedna v cernicich ale tu podle poslednich zprav od kamose rozjedili inteligenti se ctyrkolkama  sad
Pak je tu jeste jedna na Borech ale uz se tam dlouho nejezdilo tak bude asi zarostla ale snad by to jeste slo.
Pokud mate nekdo chut jezdit dejte vedet na ICQ, rad se zase svezu  smile
Skusime zase vyjezdit tu drahu na Borech

9

A kde ta draha na tech Borech presne je?

10

http://tuning.alptech.cz/rc/draha/index_b.html

11

tak sem se tam byl dneska mrknout
neni to zase tak zly. stacily by 2-3 auta a za par minut je draha jak nova  big_smile
Jenom skok se musi lehce upravit ale to neni problem
Chtel bych tam vyrazit zejtra kolem 4h. tak pokud mate nekdo chut tak dejte vedet

12

Byl jsem se tam podivatna te draze ne Borech a moc v dobrem stavu teda neni.Chtelo by ji to upravit hlavne ten skok.

13

Zdravim, predem se omlouvam ze ozivuji nekolik let stary tema, ale chtel jsem se zeptat kde presne je nebo byla ta draha na borech v plzni. Hledal jsem to dva dny tady na foru a vsechny odkazy jsou neaktivni. Predem dekuji za odpoved

14

Už neexistuje...

15

Už neexistuje...

Diky za rychlou odpoved.

16

A je nějaká jiná?

17

Hele nevim, ale asi časem budeš moct chodit jezdit ke mě na zahradu...  smile  Mam u vás koupenej pozemek a teď škudlim na barák.

Jinak v Plzni je to obecně bída. Rally v Třemošnej, s elektrikou se dá občas na bikrosu u globusu (dole je díra v plotě) a jinak jezdíme jednou za uherskej rok do Tojic  sad
Jo a exkluzivní dráha je u JirkyCBX, ale tam se jezdí jen za těžký peníze.  smile

18

Díky za info a beru tě za slovo  big_smile

19

Zdravim,
hledám parťáky na offroad..mám 1:10 Blitze...kdyby měl někdo zájem o společný poježdění, tak budu rád...