1

Téma: Tuning HPI Trophy 3.5

Zajímalo by mne zda někdo prováděj tunnig tohoto modelu a s jakým výsledkem..

Bugy ASSO  1:8 ,GRP
E-Revo Brushless 2,4GHz Castle Creations Mamba Monster

2

Re: Tuning HPI Trophy 3.5

Je to stejné auto jako Hot Bodies Lightning 2 PRO, takže budou pasovat i tuningové díly HB.

1/8 Mugen Seiki ..MBX6-TR e.../Flux 2200...Mugen Seiki ..MBX7R Eco.../Tekin 2650
**Xray XB4
http://intertrack.cz/

3

přesně tak, trophy jsem chvíli vlastnil, a pak jsem přešel na HB lightning pro evo 2 , pasuje na to vše..kdyby něco tak se optej do SZ. smile

4

Tak už asi třetí den pročítám všechna témata týkající se provozu , údržby autíček se spalovacím motorem. Dokonce jsem si i několikrát pustil DVD k HPI Trophy. Ještě chvála bohu , že tam to bylo v polštině. Pomaloučku se dostávám do obrazu a už ani nemám takový strach se zajetím motoru. Ale i přesto to raději budu dělat pod dohledem zkušeného závodníka.

Bugy ASSO  1:8 ,GRP
E-Revo Brushless 2,4GHz Castle Creations Mamba Monster

5

Zkus tohle:  http://www.autanavysilacku.cz/index.php?a=kategorie&lo=0&p=1&k=534

Stoji to teda ale ranec...

6

četl jsi pravidla fóra? A zrovna na tomhle šopu bych už nekoupil ani tužkovky big_smile

7

Krom toho že to stojí ranec, tak alu ramena jsou hloupost. Protože ty původní né jen že vydrží snad všechno ale pruží. Alu když ohneš tak můžeš vzít a vyhodit, případně praskne. a pokud jde o unašeče tak se dají koupit z HB lihgtning 2 které stojí mnohem méně než tohle, a nebo luxusní od firmy EDIT racing které taky stojí mnohem méně. S tohoto shopu bych taky nekoupil ani tužkovky... :-D

Pokud jde o tuning této buggy, tak všechny díly pasují z Lihtning 2 a nebo od zmiňované firmy EDIT racing. Viděl jsem tu u někoho dokonce fotky kompletně závodně přestavěné Trophy 3.5 z dílů  Lightninga 2, EDIT a PROLINE s motorěm a výfukem od Novarossi. Škoda jen že  nevím kdo to byl. Ty fotky bych přál vidět!! Byla to opravdu kvalitní a dobře odvedená práce ! Ani pan HARA když s ní vyhrával to neměl tak pěkně slazené, odlehčené a upravené :-D Ale asi to muselo stát poměrně dost úsilí, předělávání a taky peněz.. Jestli tu na ně narazím tak pošlu odkaz  wink

8

Zdravim. Nepozna niekto nejaku stranku kde sa daju zohnat tuningove diely na tuto masinku?Pripadne na tu Lightingu??? Dik