101

Re: Plzeň

Tak jezdíme na 40mhz a 3 se netlučem.  Ale mam ještě jeden krystal kterej by se taky neměl tlouct s těma co máme v autech. Určitě doraž, aspoň můžeme změřit síly proti onroad autu :-) Zejtra tam budem 3 na 99% tak kolem tý 3. hodiny. Pokud nebude pršet.....

102

.....ta Lhota, to je na tom letišti, co jsou nebo byly i motokáry? Je to ono? Pokud to najdu yikes , tak zítra ve tři taky dorazím smile manželka rovněž schválila cool

Losi Desert truck-9,5 Ezrun ;  Axial SCX10-NOVAK 45+rooster ; Spektrum DX3S

103

já jedu na 27 MHz, takže problém nebude smile Síly určitě změříme, ale mám tam teď klasickýho seriovýho Johnsona, takže rychlostně žádná sláva big_smile jj hned za toou dráhou na motokáry to je na tom samym letišti...když tak na motokárách ti řeknou kudy ject wink ok já tam taky dorazim, tak kolem 3...snad vyjde počasí no

104

....mám 3 auta na 2.4GHz a vzájemně se taky netlučou roll 5 lidí? to už by šlo, celkem dav, když jsem zvyklej jezdit sám big_smile

105

tak já viděl 2.4GHz byla rušená wink budeš brát všechny 3? tongue

106

.....monstra asi ne, stříďák je nad moje síly big_smile doufám, že zatím cool tak jsem ho malinko poladil o sloupek u plotu, díly jsou objednaný, ale zatím nedorazily..... sad

107

PBcko napsal:

tak já viděl 2.4GHz byla rušená wink budeš brát všechny 3? tongue

* tak já viděl jenom jednou, že by 2.4GHz byla rušená...

No tak tak snad to zejtra vyjde...

108

Škoda, zítra to je na mě trochu brzy, jinak bych taky dorazil. Musel bych se z práce utrhnout o kus dřív.
PBcko: tak jí(=přítelkyni) zkus vysvětlit, že je lepší jezdit s autíčkama, než třeba chodit do hospody(pokud tedy nechodíš, nebo aspoň nějak moc). Ale já vím, ono se to vždycky v reálu těžko vysvětluje, od klávesnice se to radí dobře smile

HPI E-Firestorm 10T (combo Ezrun 60A/8.5T, LiPo 2s), Hobao Hyper 7 brushless (Xerun 150A, Medusa 3670 2000Kv, LiPo 4s)
rádio Hobbyking GT2

109

Já vim, jenže ta hospoda by asi vyšla levnějc big_smile big_smile

110

big_smile Jasně, ale já se vždy snažím hledat to pozitivní.

HPI E-Firestorm 10T (combo Ezrun 60A/8.5T, LiPo 2s), Hobao Hyper 7 brushless (Xerun 150A, Medusa 3670 2000Kv, LiPo 4s)
rádio Hobbyking GT2

111

......koukám, že mám kliku, manželku už jsem nakazil, RC chce co nejdřív taky wink , dcera už to občas taky prožene, potají, když spím po noční yikes a malej zatím trpělivě sleduje a podává vercajk, takže u mě dobrýýýýýýýýý big_smile big_smile big_smile BULLITTe, zamlouvá se mi pozitivní postoj cool

112

A to je právě skvělý - zábava pro celou rodinu, super!

rádio Hobbyking GT2

113

......čím jezdíš Bullitte? roll

114

Mám 1:10 HPI Firestorma s Ezrunem(8.5T/4000KV, 2s LiPo), na něj mám i onroad pneu.
A pak 1:8 bugynu Hobao Hyper 7 brushless(Xerun+Medusa 3670 2000KV, 4s LiPo).

Naposledy upravil: Admin (06. 05. 2011 05:36:11)

rádio Hobbyking GT2

115

podpořte RC plzeň:
http://www.facebook.com/pages/RC-auta-P … 9315098751

116

přidal by se někdo na víkendový ježdění? jelikož má bejt hnusně, tak asi někam pod střechu...krytý garáže apod...

117

Přidal bych se - preferoval bych jízdu venku, ale počasí rozhodne - za mě spíš neděle(ale ta vypadá na horší počasí), takže by šla i sobota.

rádio Hobbyking GT2

118

V tý Lhotě jsem se už byl taky podívat ale ne s autem,byl jsem tam s kamarádem letadlíčkářem..neni to tam zlí,někdy bych to tam taky testnul. Jezdim teda off-road tak by to spíš chtělo nějakej terén.. Nevíte o něčem kolem Plzně kromě Přeštic?

119

No a co ta bikrosová dráha na locháči?

120

Přeštice byli včera utopený a zamčený tak jsem chvíli jezdil ve Lhotě. Asi si budu muset pořídit ještě on-roada smile SC bylo většinou na boudě. smile

121

Možná by se nechalo domluvit s letadýlkářema z  http://www.rcplzenzapad.cz/
že by jsme někde v koutě louky http://www.mapy.cz/?query=#mm=TtTcFP@x= … 06624@z=17 (ten travnatý obdelník na louce je letiště) udělili něco pro offroad ...

122

letadýlkářům jsem psal už před nějakym časem...spíš tak všeobecně, jestli neuvažujou o Auto sekci tongue ale bez odezvy...jinak chlapy, já už snad brzo budu mít i offroada, tak co se někdy pořádně domluvit, sejít se a něco vymyslet...myslim, že začít chodit alespoň ve 2-3 by byla rozhodně větší sranda...

123

Chodíme teď jezdit tak jednou do tejdne, většinou po práci tak kolem 4 hod. Zatim ve třech, ale co nevidět si přidá ještě kámoš...Střídáme dle podmínek Offroad dráhu u Přeštic, když je pod vodou tak Kucíny, nebo Lhota. Teď ve středu ve 4 jdem na offroad za Přeštice ... jeslti budu louže tak Kucíny. Tak jeslti máte někdo chuť budem se těšit :-)

124

pak je ještě dráha taky v sedlišti u nepomuka a v tojicích...offroad, rallycross tušim...

125

....středa ve 4 v Přesticích??? Ooooooooooukeeeeeeeeeeeeej big_smile big_smile big_smile