326

Re: Plzeň

Tak to se tam uvidíme...čip koukam už zarezervovanej máš wink

327

Pic, ve středu 3.8. budem jezdit v Kucínech od 16:00 tak do 17:00...Budem tam asi 4 s buggy elektrikama. Tak klidně někdo doražte :-)

328

hmm...... to je skoda, pres tejden to nestiham
neni skoda tahat buggy na asfaltovou drahu, kdyz mate od ni 2km offroudackou drahu?  smile

329

Offroad preferujem to je jasný cool Ale teď to tam bude spíš na ponorku...Navíc je problém i vysoká tráva kolem tratě...auto neni v některých zatáčkach vůbec vidět :-( Proto Kucíny. Asi tam ty auta dostávají i míň zabrat...
Minulej tejden jsme jezdili v pěti na dráze jak jsou motokáry u Lhoty a byl to masakr big_smile Jen pořád někdo opravoval...přeci jen rána v 70 do pneumatik je jak ho hodit proti zdi big_smile Ale byla sranda :-) Jak to vypadá s váma? Sejdete se někdy ve větším počtu? Nás už je 5 s buggynama ale jak říkam jezdíme jednou tejdně a většinou takhle po práci. Někdy by se dalo třeba domluvit nějaký ježdění na víkend. Dát nějaký sranda závody big_smile

330

Urcite bych rad vyrazil s vama, auto mam pripraveny smile
Bohuzel me pres tejden dost zamestnava prace, o vikendu se venuji rodince a nebo sou opravy na baraku
Takze dyz se nekam dostanu je to spis nahoda

Na podzim to snad bude lepsi tak dame pojezdeni

331

Zejtra 09.08.  od 16:00 budem jezdit v 5ti lidech na dráze v Kucínech. Budem tam tak do 5 máme málo baterek a náhradních dílů :-) ale klidně někdo doražte.

332

Tady to nějak umřelo...jezdíte někdo ještě?

333

.....já momentálně ne, není čas roll hmm sad

Losi Desert truck-9,5 Ezrun ;  Axial SCX10-NOVAK 45+rooster ; Spektrum DX3S

334

Dovolenka probehla takze sem byl mimo
Jezdit nejezdim, taky neni cas ale chystam se na zavody tady: http://rcsc.cz/?p=445
Mel sem sice v planu jet na offroad maraton do Marianek ale kdyz to presunuli protahnu Blitze  big_smile

335

Zdravim všechny, nevíte kde by se nechalo zajezdit v okolí Plzně, nebo Rokycanska s 1/5 ? díky

Hormann HT2 TK10, FG Marder 1/6, FG BMW WTTC 1/5

336

Jediná dráha o kterej vim na cesťáka 1/5 onroad je na letišti u Lhoty
Jinak na tyhle velký auta tu asi ani nic neni.
Projistotu pokud bys tam chtěl jezdit, zajdi si sem: www.ebolasport.cz  a domluv se, aby ses nesetkal s tim, že tě z dráhy někdo vyhodí

http://www.mapy.cz/#x=13.312743&y=4 … .693970_16

337

Díky moc zkusim se s nima domluvit

Hormann HT2 TK10, FG Marder 1/6, FG BMW WTTC 1/5

338

Ve lhotě by problém bejt neměl.. kluci od eboly jsou v pohodě... jen pozor, aby tě tam pak k večeru někdo nezamkl..dneska jsem to měl s chlupem big_smile

339

Byli jste se někdo podívat v Přešticích? Jak to tam po zimě vypadá.

340

Jestli myslis offroad tak sem pred tydnem jel kolem a bylo to na bahenni ponorku sad

341

Jo myslel, škoda.

342

teď už by to ale po pár dnech sluníčka mohlo bejt suchý..co myslíte? smile

343

Ja si myslim ze ne, ale muzu to vzit zejtra odpoledne kolem a podivat se
Pak sem napisu smile

344

Super...díky...rád bych tam jel případně na jisto příští tejden smile

345

tak sem se tam v pondeli nedostal
ale vhledem k tomu ze pres tejden byly prehanky pocitam ze to na jezdeni nebude  sad
pokud to klapne pojedu tentokrate na 100% zase v pondeli tak to znova omrknu

346

Zdravím všechny. Jsem tu nový. Před časem jsem si pořídil R/C autí offroad a teď se pokouším - docela marně - sehnat nějakou fajn dráhu v rozumné vzdálenosti od Plzně (jezdit pokaždé do Nepomuku není nic moc).
BMX dráha na Lochotíně ujde, ale jen když tam nejsou cyklisté. Neupravené povrchy dávají autíčku docela "na zadnici" :-) Teď se chystám kouknout na Kucíny... jejich web nefunguje. Kdo to tam má na starosti? Jak je tam přístup?

1:10 HPI bullet ST flux ALU

347

Do kucín je taky volnej přístup (stejnej majtel jako offroad v přešticích).. kontakt na něj třeba hodan.m@seznam.cz ... když tak se ozvi na peb87@seznam.cz a můžem se někdy domluvit na ježdění... jsem z lochotína wink

348

PBcko napsal:

Do kucín je taky volnej přístup (stejnej majtel jako offroad v přešticích).. kontakt na něj třeba hodan.m@seznam.cz ... když tak se ozvi na peb87@seznam.cz a můžem se někdy domluvit na ježdění... jsem z lochotína wink

Dík za info wink Nicméně jsem z toho teď trošku zmaten. Podle toho, co jsem našel na netu je v Kucínech asfaltová dráha i offroad. A co to je offroad Přeštice? Asi budu muset ještě chvíli googlit.

349

V kucínech je jen onroad asfaltová dráha... ten offroad je v přešticích (nicméně je to od sebe 5 minut) smile

350

PBcko napsal:

V kucínech je jen onroad asfaltová dráha... ten offroad je v přešticích (nicméně je to od sebe 5 minut) smile

Dík. Konečně jsem se v tom zorientoval smile Asi to v rámci dnešního výletu pojedu omrknout. A dík za kontakt wink Na lochotíně bychom někdy zajezdit mohli. Co máš za model? (já 1:10 elektro)