276

Re: Plzeň

Jenže dneska asi bude pršet průběžně celej den, stačí kouknout, co jde z rajchu.
Tak nějaký to krytý parkoviště by bylo ideální, ale nikdy jsem tam nebyl jezdit, tak nevím, jestli to jezdění tam je opravdu možný.

HPI E-Firestorm 10T (combo Ezrun 60A/8.5T, LiPo 2s), Hobao Hyper 7 brushless (Xerun 150A, Medusa 3670 2000Kv, LiPo 4s)
rádio Hobbyking GT2

277

......chlapácííííííííííí, já teď musim na pouť, ale pokud někam pojedete až k večeru nebo tak nějak po té páté prostě, dejte vědět kam, až se vrátím, někam bych přijel hmm Lhota myslím dobrá volba.... cool

Losi Desert truck-9,5 Ezrun ;  Axial SCX10-NOVAK 45+rooster ; Spektrum DX3S

278

......aha, tak teď koukám na oblohu, tady je zataženo tak na 150 let mad sad :red:

279

tak já taky zatim nebyl..ale pár kluků mi řikalo, že s elektrikou nechávají jezdit bez problémů..teda až pak k večeru, když už jsou ty parkoviště volný...za zkoušku by to možná stálo...

280

tak zatim nepršelo..to by možná šla i ta lhota...

281

Tady prší každou chvilku, vždycky tak dvacet minut déšť, pak třeba půl hoďky-hoďku slunce a znovu. A radar pořád ukazuje nějaký přeháňky jdoucí sem od západu.
Pokud by se někam vyráželo, tak napište - terén asi nehrozí kvůli blátu, takže buď Lhota, nebo někde garáže.

HPI E-Firestorm 10T (combo Ezrun 60A/8.5T, LiPo 2s), Hobao Hyper 7 brushless (Xerun 150A, Medusa 3670 2000Kv, LiPo 4s)
rádio Hobbyking GT2

282

no ja bych docela prubnul ty garaze, at vime jestli jsou pouzitelny, kdyz je pak takhle hnusne...

283

Ještě jedna věc..nevim, jestli už jsem to tady nadhodil...neměl by někdo zájem chodit jezdit třeba jednou tejdně někam do tělocvičny?...kdybysme se domluvili alespoň 3-4, tak by to bylo za pár korun (třeba 50,- na jendnoho)...skoky se daj udělat i z vybavení tělocvičen...jde hlavně o části roku, kdy je venku hnusně atd...

284

......jsem jednoznačně pro cool

285

dá se sehnat tělocvična za 120 na hodinu, což by šlo si myslim smile

286

Já sem taky pro a jinak včera jsme byli v sedlišti na dráze na crosu jezdit 4 blitzové a paráda někdy přijedete všichni taky a bude prdél big_smile

287

do sedliště se chci ject podívat hned jak bude hezky...

288

Tak na den je to za 50Kč, musim se domluvit s jirkou kdy aby o tom věděl. Takže kdy tam chceš ject? jel bych kdyžtak s tebou smile

289

......Sedliště? Hdepa se to nachází?? roll big_smile

290

sedliště u nepomuka

291

Domluvim se s nim sám...už jsem se ho ptal...no až bude hezký počasí tongue

292

takže nejlevnější tělocvična, co jsem našel je za 120/50,- (pro dospělé/mládež)...což je fajn cena

293

... v Plzni se přestalo jezdit nebo copak je to tady za radiovej klid??? yikes roll

294

nějako mi to poslední dobou nevychází sad
už bych rád zajezdil

295

nepřestalo..naopak! big_smile

296

Offroad dráha za Přešticema je suchá, chtělo by jí to trochu pročechrat :-P Můžete někdo ve středu kolem 4 hodiny? Nejspíš tam budem jezdit 3. Tak jestli se chce někdo přidat?

297

já bych ve středu mohl, ale na 4 to nestíham hmm co zejtra tak kolem 5?

298

Čtvrtá hodina je blbej čas, ale chodíme hned po práci tak nám to vyhovuje. Zetra mi to nejspíš neklapne. Kdyby se něco změnilo tak bych sem napsal.

299

zdarek smile

Pokud me to zitra klapne, pojedu kolem prestic cca kolem 4-5h, presne zatim nevim
Vezmu Blitze a muzeme dat naky pojezdení

300

tak já nakonec zejtra nemůžu...jarine ty jsi plzeňskej? mam taky blitze...