Kovové převody do serva neseženeš a ani bych to do těch zdechlinek nedoporučoval. Když se mrkneš o pár stránek zpátky, zjistíš, že jsem ty serva nahradil kousky od Hitec, což je ale spojené s dalšími "komplikacemi", jako třeba že si ty serva netykaly s přijímačem z první verze MLST. Asi by to chtělo nejdříve testnout, jestli ten 2,4GHz přijímač bude fungovat se servy od Hitecu a pokud jo, doporučuji koupit serva HS-65 MG. Já mám HS-65 HB, ale po přechodu na BL motor mi v nich začaly odcházet zuby, takže taky přejdu na kov. Jinak tato výměna vyžaduje i změnu servo saverů, protože ty origo čajíčky na tato serva nesedí a taky velmi špatně centrují kola. Já jsem sice popisoval, jakým způsobem jsem se s tímto vypořádal, ale když mi uživatel Georgio předvedl severy Kimbrough midsize, u kterých je vyměnitelný tisícihran pro serva vícero výrobců, napadlo mě, jak by se dala udělat opravdu pevná redukce pro tento nestandardně malý tisícihran (má to průměr jen 5mm, zatím co ostatní serva mívají kolem 5,5mm). Zatím se mi do toho nechtělo, ale pokud by byl zájem, můžu to tady sepsat.
Jinak ti teda povím, že jsi na auta asi opravdový smolař, protože mně se ZATÍM nepovedlo ohnout ani jednu osku a když už jsem na to někde narazil, bylo to ze střídavého motoru a 3-článku Li-Pol. Ty osky se dají nahradit poloosami, kteréale u nás bohužel nikdo neprodává. Vyrábí to více výrobců, takže uvádím jen jednoho (samotný obrázek jsem nikde nesehnal): http://www.hobbyetc.com/cgi-bin/item.cgi?part_id=45576
Rozhodně to doporučuji minimálně na přední nápravu, kde jsou osy namáhané navíc vytáčením kol, takže se tam ty unašeče vychodí rychleji. Ještě mě napadá, že se ti to mohlo ohnout práve proto, že jsi jezdil na pevném povrchu a jestli máš hodně dotaženou spojku, tak dva motory na velmi dobrý grip těch kol udělá s oskama své. Kdybys měl nějaké dotazy, na které jsi tady nenašel odpověď, tak se mi ozvi na icq (349-628-723). Až bude čas a chuť, tak tady o těch mých servech (i o provizorní opravě vylomených zubů v nich) a napasování servo saverů na ně něco napíšu.
Losi Mini-LST, HPI Wheely King (tube crawler), En Route Berg 2.2 (šel do světa), Losi Desert truck, Traxxas Revo (VXL), Axial SCX10 Trail Honcho, Losi Mini Desert Buggy, White Wolf (drift), Vaterra Twin Hammers, Vaterra Ascender (Blazer K5), Orlandoo Hunter Jeep a Pajero