251

Re: Losi Mini LST

OK......... jo teď sem vyčet že origo frenzy 370 motory maj 21 000 otáček, takže to bude docela znát, ten SPEED300 6V............ teď už se jenom modlit aby to vydržel regulátror, co vy na to ?

252

To je otazka, prijde mi ze v nekterych pripadech je origo regl rad ze je rad i s Frenzy motory.

253

No jak se říká, zkusit se má všechno, aspoň budeme potom zase o něco chytřejší ;-) ono teoreticky by měly odejít maximálně tak ty SPEED motory, přeci jenom do nich bude pouštěno víc voltů než na kolik je od výrobce určeno, ale někde sem zase slyšel, myslim že to byl Blizzard tady z fóra, kterej mi kdysi říkal že počet článků v akupacku by se měl rovnat počtu voltů na motoru...........

254

Zdenku ver tomu, ze to chodit nebude

255

On motor neodejde, neodejde ani regl, ale bude se vypinat pri kazdem rozjezdu.

Jinak ja jezdil 2S lipo na motor Speed 300 Race 4,8 voltu a taky to fungovalo

256

To vypínání při rozjezdu bude důsledek neschopnosti regulátoru? pokud ano, dám tam jinej regulátor........  wink

257

No jiste, alespon u me. Me se vypnul regl v pripade, ze byl pod vetsi zatezi

258

mě dělá to stejné i u úplně nového autika, ale stačí když nejedeš na plnej kotel a funguje OK, dáš plnej a nejpozději do 20 vteřin bliká buď červeně,nebo zelonočerveně.

259

Dobrý, to už vím.....teď se chci zeptat jakej regulátor by jste mi doporučili? tak do 1000kč......

260

Objednal jsem Nosram Hawk Power Reverse, dnes došel,až namontuju a sjedu dám vědět smile

261

Toho nosrama jsem mel v Miniinfernech. Je to super regl.

262

co DSYS 30?

263

Jo a jak je to s tím připojením na dva motory, když ten nosram ma vystup pouze na jeden?

264

sletuju dráty dohromady

265

Ja si ale myslim, ze by stacil motor Speed 300 jeden. Hlavne pokud dle meho pouzijes nosram regl, pripojeni na dva motory bude kontraproduktivni, protoze budou mit mene stavy a regl se bude pretezovat. Reseni mozna by bylo v pouziti 4,8 motoru

266

Tak už ho mám doma!! nejtěžší bylo vybrat si barvu kastle big_smile ale nakonec sem si vzal červenou - prodavač řikal že tu si berou všichni big_smile no ale prostě se mi líbila asi nejvíc, jinak jsem nad míru spokojen co se týče provedení, prostě radost......... 8)

267

Co myslíš tím motorem 4,8

268

Graupner Speed 300 Race 4,8 V

269

a to můžu pohánět klasickým 6-ti článkem? A životnost motoru?  Jen hobby ježdění,

270

4,8V na 6clanek pojede ok, ale chladit, chladit, chladit :-)

A zivotnost... je to plechovka, moc neocekavej, zalezi jak casto budes litat. Ale neni to zas tak tragicky, vydrzi dost, pokud ji uchladis. Navic stoji par kacek, za tu cenu to je parada.

271

A SPEED 300 6V by byl dobrý?

272

Dneskami chlápci z modelářství poradili že SPEED300 6V je super, ale jde o to že musí být fakt dva, když sou dva tak to má prej brutální zrychlení, když tam dáte jenom jeden tak je to na rozjezd lenoch................................ jo a ten origo regulátor prej fakt vypíná když sou na něj napojený ty speedy, takže je nutný vyměnit ještě ten regulátor za lepší...........a pak už to sviští..... wink

273

tak regl Nosram namontěn převod 23/60 spojka DD Sliper, funguje dobře motory horký a regl jen vlažný, jen je pomalý přechod do zpátečky ať z plné brzdy nebo i hned.

274

No tak eště dva speed300 6V motory a můžeš lítat :-) jeden stojí asi 230kč takže nic hroznýho..........jo chlapi ještě se chci zeptat jestli jste někdo uzavřel středovej diferenciál případně výhody a nevýhody uzavřenýho středovýho diferenciálu.......

275

Zkus zatím jen spojku DD Sliper LOSB1131  má 60 zubů oproti origo 54 nech origo motory, má to pěkný odpich a zrychlení. Uzávěrku jsem měl a bylo mi doporučeno ji vyndat, na pomalou jízdu do terénu určitě super.