1

Téma: Losi Night Crawler 1:10 RTR

Ahoj všichni,
chci se zeptat na Váš názor na Team Losi Night Crawler.
Link na stránky Losi
Kupodivu se tu jeste nikde neresi (aspon ja jsem nenasel).

Chtel bych si koupit Crawlera - ale jedine RTR - nechce se mi s tim nijak delat a laborovat - chci to jen na zabavu.

Mam uz Mini Inferno - seriovy, jen pridany loziska, ale to je tak na blbnuti na sterku nebo asfaltu.
Dále mám Xmods Truckin Ford F-150 upraveny na malej crawler.
Zde par mych videii:
Můj Xmods Crawler

Ted bych chtel jeste nejakyho crawlera a moc se mi libi tenhle Night Crawler 1:10 a taky pokukuju po mini-crawleroví 1:18 - ale ten uz se tu resi:
Losi Mini-Crawler 1:18 RTR

na Youtube je s Night Crawlerem taky spousta videi,aji nejaky recenze.
Mate ho nekdo? Stoji za ty penize?

Me se libi vic, nez ten 1:18 - dal bych do nej baterku NiMH 4200 mAh za cca 1000 Kc. - tu muzu nabijet mym nabijecem Mega Peak 3000 - nabiji to na 3 A - 1100mAh v minicrawlerovi by tohle tezko dala. Mini Crawler sice ma mit svuj nabijec,ale pocitam, ze to bude obycejny trafo do zdi, co nabije baterku za 10 hodin - to nechci.

Takze aji s Baterkou by me vysel na cca 9500 Kc oproti 6500 Kc za MiniCrawlera.

Co vy na to? - Predem dekuji za vsechny nazory.

2

Re: Losi Night Crawler 1:10 RTR

Ahoj za těch skoro 10000 už budeš mít dost slušného crawlera. Pokud ti nevadí ojeté auto tak koukni na bazar sem tam videl dost namakaneho Axiala za docela dobrou cenu. A ještě ti zbide na poradny baterie, a taky na pivko :-)
Ten axial je proste dobrej odskousenej proste klasika tím opravdu nic nezkazis.  Ale Losi je taky dobra znacka ale podle mě za něho chcou dost peněz...

3

Spíš budeš rád,že ti zbyde na slušnou nabíječku než tu parodii,která se nazývá Megapeak.
Jinak z AX uděláš skoro jakýkoliv auto,na který si vzpomeneš.Losi night rock bude logicky jen osvětlený crawler,o tom se tu taky trochu mluví.

4

No radsi bych novyho nez nejakyho starsiho bastla.
Bud to chci zfusovat sam a nebo to mit profi vyrobeny :-)
Tim se nechci nikoho dotknout - domaci vyroba je hezka,ale kdyz si to clovek udela sam.

A co je spatnyho na megapeaku? Me vyhovuje - 2700mAh co mam di Miniinferna nabije za min nez hodinu - a baterky porad drzi dobre.

5

Tady nikdo nemluvi ze je to nejak HOME MADE ale kdyz se ti podati najit ojetinu (nevim co se ti na tom nezda), ted je na bazaru axik za 9500 kc s takovym vybaveni co majitel do neho nasypal minimalne 30 penez a mas tam spousta dilu a pneumatik a vseho ostatni...
Tedka jsem koupil rok jetyho Losi 8ight-t za dost malo penez je v dost slusnem stavu a ma aji nejakej ten tunning...
Je to tak ze pokud koupis noveho tak do neho vysypes pomalu vic nez stalo cele auto...... wink (bohuzel je to smutna pravda)

6

Aha - ja myslel, ze axial se predelava na Crawlera ruznyma domacima upravama.
Tak ojetina by mi az tak moc nevadila - to je pravda.
Ja toho Axiala nemuzu najit v tady bazaru nejak - nebo myslis bazar nekde jinde?

Jinak je mi jasny, ze Night Crawler neni nic vic, nez osvetlenej Crawler :-)
Jen, co sem videl recenze, tak dopadl hodne dobre - ze da na prdel i daleko drazsim Crawlerum.

7

Uz vim o kteryho Axika, jde - diky ;-)

To sem na tom jeste hur, nez na zacatku - predtim sem resil jestli Losi 1:10 nebo 1:18 a ted se k tomu jeste oridal tenhle axial :-)

8

Axika neber nejde na něm moc úprav.

9

Me nejde o upravu. Chci opravdu jen auto na zabavu, ne na vrtani se v nem.

Jen k tem upravam . Nekde Night Crawleru vycitali, ze ma slaby servo - nevite jestli by slo vymenit za jiny silnejsi? - neni tam nejakej limit elektroniky potom? Do tohohle vubec nevidim.

10

To tu vazne nikdo nema Night Crawlera?

11

Já má Night Tatru 813 big_smile  ale to není cravler smile

12

Ahoj, pořídil jsem si LOSi night rock crawler a jsem nadšenej. Jízdní vlastnosti jsou super, zvlášť díky šnekovému soustrojí, motor běhá taky výborně, dokonce mi šla nabindovat na jejich příjmač moje Spektrum DX3S, což mě velmi potěšilo. Jediný co je třeba vyměnit je servo, je tam sice s kovovýma převodama, ale žáden velký výkon.

Mugen MBX6 ECO, Xcelorin.  Mugen MBX6 R, Novarossi.