1

Téma: Nové REVO

Chtěl bych se Vás zeptat co se vyplatí objednat k novému REVU, jaké náhradní díly, případně tuningové díly na vylepšení...Děkuji za odpovědi.:)

2

Re: Nové REVO

Chtěl bych se Vás zeptat co se vyplatí objednat k novému REVU, jaké náhradní díly, případně tuningové díly na vylepšení...Děkuji za odpovědi.:)

Podívej se sem http://www.Traxxas-Revo.org, nebo napiš soukromou zprávu na uživatele ByPS, lehce ho tu najdeš - určitě ti rád poradí.

Michal Nováček - RC.305
... zběhl jsem k expedicím.

3

Zfdravim,
k novemu revu se urcite vyplati vzit tuning spojku MIP, vzduchovy filtr Motor Saver s offroad vlozkou a predelat to na originalni hrdlo viz moje stranky.
Vyplati se koupit si nahradni prachovky na kulaky, nahradni oka na tlumice, sinejsi pruziny, hustci olej.
Tak jak ti revo pride je hedne mekoucky. jezdi pekne, podvozek pracuje paradne, ale rychle zjistis, ze potrebujes tvrdsi auto.
Co sem vyyjmenoval je zakald ktery doporucuju kazdymu, jso uto overeny veci. Zcela zasadne do toho lej Grapner Titan RS25 palivo. Pokud zabehu budes venovat extra pozornost (zabehovy manual sem jeste nestihl dokoncit do finalni podoby, ale uz to brzo bude), tak se ti motor odvddeci paradnim vykonem.
Pokud s necim na Revo budes potrebovat pomoct, napis mi zpravu, poradim ti.

4

Děkuji moc za odpověď. Díval sem se na Towerhobbies a zjistil sem, že pržiny mají tvrdost od 2,6 do 6,4. Jaký mám vybrat? Jakej olej mam vzit? big_smile

5

Pruziny oranzovy a zlaty, olej Trinity 50WT. To je idelani.