1

Téma: Zadní stabilizátor

Když jsem včera během dne ještě poutahovával a přecházel šroubky a matičky na Máňě,všimnul jsem si,že na zadních výztuhách pod vzduch. filtrem je nějakej výřez jakoby na stabilizátor.Myslíte,že tam má cenu ho dávat a případně z čeho ho udělat?Pérovna je nedaleko,tak možná nějakej materiál by se tam našel.A co by to přineslo za vylepšení v jízdních vlastnostech?Domnívám se,že nejmín to,že auto by líp sedělo v zatáčkách a nemuselo by tolik být náchylný na nerovnosti v bočním náklonu a i případně zlepšení záběru zadních kol.Pokud se mýlím,nechám se poučit.Nějakej stabilizátor jsem našel na http://www.modelsport.co.uk/ .

2

Re: Zadní stabilizátor

Konkrétně tady www.modelsport.co.uk/?CallFunction=ShowSpecification&ItemID=13542

3

mam predni i zadni a predelany tlumice a je to znat ... urcite se vyplati do toho investovat

4

mam predni i zadni a predelany tlumice a je to znat ... urcite se vyplati do toho investovat

co myslis tim predelany tlumice? jako tuningovy nebo neco specialniho?

5

No to by mě zajímalo jak máš předělaný tlumiče?
Auto díky stabilizátoru bude mít lepší akceleraci a narovince nebude tolik plavat jako bez stabiku! určitě bych ho doporučoval.

6

mam je predelany komplet .. na pistku mam pridany planzety , jinej olej aby proste fungovali jako realny tlumice .. rychle zajed pomalu vyjizdet ... na chovani se to hodne projevilo .. kola pevne sedej a auto drzi stopu

7

A jezdíš závody???

8

zatim ne .. ale tak doufam ze mi na nejakej zbyde cas a nekde se ukazu a porovnam sily smile

9

mam je predelany komplet .. na pistku mam pridany planzety , jinej olej aby proste fungovali jako realny tlumice .. rychle zajed pomalu vyjizdet ... na chovani se to hodne projevilo .. kola pevne sedej a auto drzi stopu

muzes poradit ? z ceho ty planzety vyrobit a jak je v tlumici uchytit ?

10

planezyt mam udelany z planzet z z tlumicu ze skodovky smile a uhyceny tam sou sejgrovkama smile