1

Téma: mini losi video

pridavam zase 2 kratka videa ale ted s mini losi raminator se stridavkou od mamby s 3s lipolkou

http://www.youtube.com/watch?v=TBlb9la8fJU

http://www.youtube.com/watch?v=cF3qUNivZUc

2

Re: mini losi video

No co na to říct... Asi nejlíp to vystihuje to urvané kolo. Taky jsem dříve  expedimentoval s nesmyslama a pak si pořídil pořádné auto a přešlo mě to... Né omlouvám se, teď jsem byl ošklivej, jen mě nebaví auta co jezdí víc po střeše než po kolech  smile Ale přemotoroval jsi to slušně, poklona   :!:

1:8 LRP S8 TXe                      1:8 Losi 8ight 2.0Te                     1:10 Duratrax Evader DT

3

Re: mini losi video

no chlape už se těšim až přijedeš do LA,pak dej vědět smile v sobotu jsem narazil zas na jednoho autíčkáře,takže už nás tu je čím dál tim víc,chlapi na letišti jezdí s Mini infernama a 3s lipolkou,teď jeden bude kupovat taky nějakou osmnáctinu se stříďákem,na letišti budem dělat i dráhu,malá provizorní už tam je,takže na jaře bude brigáda smile  wink

4

Re: mini losi video

Jak tam to kolo uletelo big_smile  lol  lol  lol  lol  big_smile  big_smile  lol  lol

5

Re: mini losi video

jezdí to jak střelený, jen jsem zvědav na životnost difů a kompletně náhonů

6

Re: mini losi video

tohle mam jen tak na blbnuti a protoze na tenhle model je stridak i lipo levny tak sem to do toho strcil,vykon je nastavenej jen medium ale myslim ze to staci wink diferaky mam kovovy,poloosy jsou heavy duty,rafek prasknul proze uz byl naclej od srazky z revem a po boude to jezdi protoze mam spatne nastavenou brzdu,jak zabrzdim tak to jde na predek a pak se to uz vali big_smile jinak sem hodne prekvapenej co ten prcek vydrzi :!:
jiak do LA se chystam tak unor brezen,urcite se ozvu a pojezdime big_smile