1

Téma: Jaký motor pro tahač 1:14 ??

zdravím pánové, cinkla mě do hlavy myšlenka stavby tahače 4x4 na podvozku TT-01 ale nevím jaký by se tam hodil motor, poradí někdo?
Našel jsem nějaké motory které mají 6500ot./min ale mají různe kroutící monety tak nevým který použít  :?  nejspíš něco jako 55T s 228Nmm? nebo by stačil motor s 165Nmm ? díky za rady a náměty wink

2

Re: Jaký motor pro tahač 1:14 ??

Myslím , že ti bude stačit i ten Poison , záleží co chceš TAHAč(T) pokud to bude na TT tak si dopřevoduješ oz.kolem.
TT mně ale díky platu nepřipadá moc ideální na náklaďák   roll

3

Díky "platu" myslíš tu vanu jak je vše uloženo? to si ve škole přepracuji z hliníku ? navíc pokud to trochu "zvednu od země" mohlo by to stačit na on-road ježdění.... tak či tak dárek k vánocům je jistej  big_smile

4

Někde u němců jsem viděl použité i TT , ale většinou se používá TA 01,02 a samo nejčastěji CC čko

5

tak použiju podvozek TT-01 , před chvilkou jsem si ho objednal a k němu motor Truck Puller 2 7.2V a uvidíme co z toho vyleze  8)
budu dávat info a fotky o stavbě  wink

6

po menší testovací jízdě kdy auto udělalo nejeden kotrmelec, utrhla se kabina od podvozku a motor se mi sekl díky šutru, odstupuji od podvozku TT-01 pro tahač, opravdu se to nehodí

Zkusím něco namyslet s TL-01 resp. AS-01, sehnal jsem ted torzo s ramenama tak treba to dopadne lepe smile