26

Re: Team Losi Micro-T na JIŽNÍ MORAVĚ!

Jinak jak jsem tam dával ty 4 tužkové baterky - tak VAROVÁNÍ PRO VŠECHNY! Motor jsem tím upekl! Nyní tam mám novej a rovnou ten lepší co je na trhu.

Tak to nevím jak se ti to povedlo smile já na to píchnul 2s lipolek 500mah a pohoda smile  big_smile  wink

27

To Zero: No nevím jak se to povedlo, ale prostě motor vydržel tak 4 ježdění (4x20mina vic) TAkže asi prostě by to chtělo chladič a pak by to vydržel.
Jinak osadit micro-T Lipolkama = to by mě zajímalo, je na to určo někde vlákno, že? :idea:

FG Marder, FG Monster Beatle, TT-01drift, Xray T2-08, Micro losi = vše jezdí pod Spektrum DX3

28

To Zero: No nevím jak se to povedlo, ale prostě motor vydržel tak 4 ježdění (4x20mina vic) TAkže asi prostě by to chtělo chladič a pak by to vydržel.
Jinak osadit micro-T Lipolkama = to by mě zajímalo, je na to určo někde vlákno, že? :idea:

http://www.rcauta.net/forum/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=149218#149218
potřeba:vyměnit konektory(už jsem tam měl 3,5mm gold),napájet jinou anténu(už jsem měl,tamtu se mi povedlo po čase zlomit),a to je vše,motor se sice hřeje,ale když to nehoníš pořád na plnej,tak je to OK. wink

29

Tož chlapy ze Znojma omlouvám se,ale ti 4kolkáři mně nedají pokoj já myslel,že už bude zima a ono je furt tak pěkně tak za 14 dní to napravím a přijedu to už ty bandě nic slibovat nebudu ted je na řadě losinka,jo jinak je opraveno tak tam už taky musím šoupnout ty ložiska a jsem taky zvědavý na ten nový motor,jak dlouho to ted jezdí prodloužila se doba jízdy nebo jsou to vyhozené peníze?

30

Koudy - Budeš čučet  lol  :?:

FG Marder, FG Monster Beatle, TT-01drift, Xray T2-08, Micro losi = vše jezdí pod Spektrum DX3

31

No neříkej,že to je až taková změna,tak to se tedy opravdu těším dal jsi mně zase chut do ježdění sakra to bude zase peněz se z toho poseru big_smile

32

http://www.youtube.com/watch?v=Vxk6w7rHJ2Y

33

edit