tak xray dily pasuji, zatim sem vydriftil cca 20baterek a drzi, jen jsem ruzne vymezoval vule apod, ted jsem mel venku poloosy a vykazuji uz nejake znamky opotrebeni, takze dost mozna dalsi original dil budou poloosy:) nevim ale jestli to neni normalni a ze se casem meni i ty origo.. to bych pak asi koupil za par dolaru cinany a proste po case je vymenil...
kvalita karbonu je proti originalu na pohled nic moc, ale drzi to, takze pokud nekoho netrapi ze to nema krasnej cistej rez jako original... u te kopie xraye ale asi nema cenu kupovat ty dural stojny co drzi top plate a "motor mount" z ciny, tyhle alu dily jsou fakt hodne odflaknuty, ty auta co maji alu dily rovnou je maji o dost lepsi ..
druhej reminkac je tamiya TA5, druhej (nejnovejsi) je schumacher mi4 ....
asi bych do toho sel klidne znova jako sem sel ja.. tzn za 100usd koupit cinana kterej fakt nedosahuje kvalit originalu a postupem casu menit odchazejici dily za origo, dost mozna to v souctu vyjde draz ale preci jen je neco jinyho nacpat do toho desitku po tisicovce mesicne a pritom jezdit nez koupit rovnou auto za 10tis ....