1

Téma: AWD - rozbité servo ?

Ahoj, mám toho Skylina AWD....jezdil jsem s tim a najednou se mi stocili kola na jednu stranu a zasekli se tam...myslel jsem ze je to bateriemi, ale neni. A kdyz sjem z auticka vyndal baterie tak ty kola tam porad zustyl v ty  poloze. Takže chyba bude asi v servu ? chci si ho objednat, jen mě napadlo jestli to není ničím jinym abych zbytečně neutrácel peníze smile

2

Re: AWD - rozbité servo ?

Odpoj to servo z řízeni a vyzkoušej ho bez zátěže. Max jestli ti někdo půjči jiný servo na vyzkoušení.

3

Podvozek sice neznám, ale stalo se mi už dvakrát, že mi servo najednou zajelo na jednu stranu a hotovo, víc se se mnou nebavilo.
Po rozebrání na mě z obou vypadl tranzistor, který se uklepal. Jedno jsem opravil tak, že jsem koupil za cca 30Kč novou součástku v prodejně typu GES, naletoval do desky serva a od tý doby mám klid.

4

U Mini-z není klasické servo,takže na Tebe nic nevypadne.A odpojit také nejde ,vše je pájeno na tištáku.Podle mě stačí rozebrat a vyčistit a podívat se zda se nepootočil potenciometr.Při zapnutí by mělo v krajní poloze vrčet,pokud ne je problém v elektronice ,což znamená celá nová deska.