Téma: Losi Mini-t nebo Micro-T
Zdarec palec, chcu se zeptat co vybrat. Chtěl bych jezdit doma, ale sem tam i na silnici, nebo na trávníku. Díky, za odpověď
BTW: Kdo byl nakonec teda Olcit ?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdarec palec, chcu se zeptat co vybrat. Chtěl bych jezdit doma, ale sem tam i na silnici, nebo na trávníku. Díky, za odpověď
BTW: Kdo byl nakonec teda Olcit ?
Micro-T neni na ven ani omylem. Zaprvy je to moc prtavy, zadruhy bys to rychle o asfalt rozsekal.
Olcit jsi byl TY :-)
Jestli i ven a dovnitř tak Mini-T protože Micro-T je opravdu jen dovnitř..
Ono se s micrem venku jedit nechá ale na trávu to rozhodně neni to je tak na novej asfalt...takže mini-t.
Potvrzuji Mikro-T pouze na doma nebo ještě lépe do větší kanceláře jako to máme mi v práci. Po linoleu dost klouže a driftuje. Na koberci se lépe vodí, ale při vyšší rychlosti a prudkém zatočení se také dokáže převrátit.
tyto zkušenosti mám s Losi Micro-T "Dodge Raminator"
Ven snad jen na nějaké kryté parkoviště u obchoďáku s hladkým povrchem. Na hrubším asfaltu poskakuje jak splašená koza a pokud vletí do malé díry jede hned do kotrmelců :cry:
Tak nevím, ale já stím jezdím po venku naprosto vpohodě. Po parkovišti, hřišti vysypaném štěrkem, po ušlapaném trávníku. No problem. Akorát tedy klasický trávník s vyšším pažitem je stopka, prostě je to mrňavý. Taky stím nesmíš vlítnou do díry v asfaltu.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.