1

Téma: prosím o radu ... problém s bateriemi

čus ... mám podvozek TL-01 motor mig turbo race,regulátor HiTec EZX-R Pro, přijímač HiTec HP-2RNB
můj problém ... nedávno jsem koupil baterie GP 3700 H-MPV ze začátku jezdili suprově ale asi po 15 nabytí nastal problém ... auto nechce jet ... nemá sílu ,když jsou kola ve vzduchu tak se točej ale je vidět že se netočí tak rychle jako dřív... Po chvilce položím auto na zem a musím se s ním pomalu rozjíždět baterie se chovají jako vybyté ale pomalu se rozjíždí až fungují cca na 50% ... mám dvoje tyto baterie a oboje se takhle chovají ... ještě mám doma dvoje staré baterie Kyosho reflex 2000 a s těmi tento problém není ... neví někdo v čem je problém? Předpokládám že budou vadné baterie ale nevím proč doporučili mi je v obchodě kde jsem kupoval i auto.

2

Re: prosím o radu ... problém s bateriemi

nejspiš bude vadnej članek zajdi do obchodu a skus vyreklamovat wink

3

nejspiš bude vadnej članek zajdi do obchodu a skus vyreklamovat wink

asi jo ale je mi divný že by odešli obě nové baterie ...   Aby nebyl problém třeba někde jinde a baterie neodešli znovu ...

4

to asi ne ,většinou to by baterkama.

5

Taky je potřeba vědět, kolik do nich nabiješ mAh a kolik mají V po nabití ??

6

Docela by se hodilo i napsat čím a jak nabíjíš big_smile

7

Docela by se hodilo i napsat čím a jak nabíjíš big_smile

nabíječku mám ansmann ACS 410

jen dodám že baterie do poslední chvíle fungovali dobře rychlost auta i výdrž baterií byla stejná  až cca po 15tém nabití přestali fungovat

8

no protože nemáš moc dobrou nabíječku, tak zřejmě nezjistíš kolik mAh do nich nacpeš, tak je aspoň proměř baterky, kolik mají voltů, jinak se nikam nedoberem... nebo se stav u někoho kdo má slušnější nabíječku a zkusí je nabít...

9

tak už je to vyřešeno baterie jsem reklamoval. Sice jsem se nedozvěděl čím to je ale uznali reklamaci a dostal jsem zpět peníze proto si myslím že chyba byla v bateriích a né v nabíječce.
A hlavně kdybych měl špatnou nabíječku tak baterie nebudou do poslední chvíle fungovat, myslím si že bych třeba pozoroval že baterie vydrží méně... koupím jiné baterie a uvidím.