1

Téma: Prehrivani savika!!!

cau,kluci mam zajimavej problem se savikem.Kdyz ho nakopnu tak se teplota splha az pres 120C tak to radsi chcipnu.kdyz ho necham trochu pochladnout a nakopnu znovu nekdy uz se teplota zastavi na 118C a drzi ale nekdy znovu se zacne prehrivat a musim ho znovu tipnout.Nevite co  to tak asi muze byt?Pri normalni jizde mam teplotu okolo 120C a pak uz na trisky nesaham.Je mozny ze je to tim ze treba mesic nejede?moc diky za nejake info

2

Re: Prehrivani savika!!!

nevim co mas za typ motor, neuvedl jsi ho ,
ale teplota i 130 stupnu muze byt u savage nomalni,
nebo aspon tak to bylo popsano v manualu a snad dokonce i 135  ale to si nejsem jist

3

120 stupinků je u Savíka krásná teplota a jak píše blacks tak u K4,6 je povoleno do 135°C tak buď v klidu.
A to že měsíc nejezdíš na to vliv nemá. Akorát nezapomeň po ježdění ošetřit motror když bude tak dlouho stát.

Teď už jezdím jen na Volty a Ampéry.....

4

no mam x ss hpi 4,6 ale ve skutecnosti to bude asi 4,1.aspon to ma vyrazeny na hlave.ja sem to radsi nezkousel pockat kam ta teplota az vyleze a vzdy sem to u 130C tipl.no zkusim to a uvidime.diky

5

no ja v navodu mam max 120 stupnu, ale to se mi casto povede udrzet jen pri velmi klidne jizde, nebo musi byt merkur v konjunkci s jupiterem :-D

tech 130 je normal, ale asi sam poznas ze tenhle motor frci kazdou chvili jinak...jindy jede jak drak pri 90-100 (vyjimecne) a jindy je linej i pri 120.

Jak tu zaznelo vyse, tech 130 napric tomu co rika manual je stale v klidu.