1

Téma: FABIA WRC PRO - Prosím poraďte!!!

Zdravim, poridil jsem si RC model FABIA WRC PRO .

Kdyz sem dostal auto tak sem dal do ovladace baterie ,zapnul ovladac i auto ,stocily se kola ,moturek se zacal pohybovat , na displayi ovladace se obevilo napeti ,ktere klesa a auto zacne pipat a zacne svitit LED dioda (cervrne a zelene) na aute. Poradi mi nekdo,pls??? :?

2

Re: FABIA WRC PRO - Prosím poraďte!!!

Zdravim, poridil jsem si RC model FABIA WRC PRO .

Kdyz sem dostal auto tak sem dal do ovladace baterie ,zapnul ovladac i auto ,stocily se kola ,moturek se zacal pohybovat , na displayi ovladace se obevilo napeti ,ktere klesa a auto zacne pipat a zacne svitit LED dioda (cervrne a zelene) na aute. Poradi mi nekdo,pls??? :?

Jaka vysilacka, jaky regl, mas plne nabite baterky ve vysilajde...?

3

Přečetl sis návod?  lol

4

reglec si znovu naformatuj

HB Lightning Stadium Pro 2 - 4.6ccm

5

pokud sem to pochopil, máš tu fabii od haiboxing? No zkus vyrovnat trimy na ovladači a také zkontroluj baterky ve vysílačce,

6

No dělalo mi to také na himotu odpojil jsem servo a vše bylo ok

7

uz je to v pohode, byla to jenom naka chybicka.. ;-) obcas se vloudi..

Jinak potrebuju zjistit, jakej je na ty Fabce modul pastorku,chci koupit cca 20T abych to trochu zrychlil. Nevi nahodou nekdo co je na tom za modul? Jsou u toho navody k nicemu, nic v tom neni co se tyce technickych veci a parametru.

8

Ten pastorek se tu už řešil tak to zkus najít.

9

uz je to v pohode, byla to jenom naka chybicka.. ;-) obcas se vloudi..

Jinak potrebuju zjistit, jakej je na ty Fabce modul pastorku,chci koupit cca 20T abych to trochu zrychlil. Nevi nahodou nekdo co je na tom za modul? Jsou u toho navody k nicemu, nic v tom neni co se tyce technickych veci a parametru.

ahoj, mam taky ten zázrak od HBX. Pastorek koupit lze, ale musíš si jej posleze upravit. Ma modul 1, ale na webu jsem jej toho času nenašel. Prodávají pastorky s modulem 1, ale budeš muset koupit i kolo, protože 20 ani 21 na netu nenajdeš. Aspoň já jsem nenašel svého času. Pokud by jsi byl úspěšný, dej plz vědět přes SZ.