1

Téma: X-ray 1/18 on-road na ven

Asi před 2 lety, jsem se snažil jezdit závodně jezdit 1/18. Nakonec jsem toho nechal, ale auto mi zbylo doma. Dneska bych si rád znovu zajezdil, ale problém je v tom, že nemám kde jezdit, protože podvozek je nízko nad zemí a stačí jakýkoliv kamínek a mám smůlu. Nezkoušel někdo dělat upravu 1/18 xra-y on road na zvýšení podvozku, třeba zvětšení průměru kol? Nechce se mi kupovat nové auto, když mi tohle leží doma.

Předem děkuji za odpověď

2

Re: X-ray 1/18 on-road na ven

Bych řekl, že s tím moc udělat nejde... Větší kola tam moc nedostaneš (navíc by musely být nějaké doma dělané...) a navíc nemyslím si, že by to pak najednou jezdilo líp ve svinstvu. Já s tím jezdím venku tak, že to má výšku na max. co to jde, tj. vyndat čudly, případně červíky na ramenech, pokud tam jsou nějaké kratší pružiny, tak je tomu podložit, aby si to ani s baterkou moc nekeclo dolů a to je asi všechno co s tím jde udělat... A s tímhle jezdíme na hřišti na sídlišti, na kterým je asfalt co bývá na chodnících...

3

Re: X-ray 1/18 on-road na ven

Zabrus sy ty obloučky jak na nich drží ramena do šikna, a auto bude hned vejš, ja sem si dělal duralovej podvozek, a tam sem si ověřil že to funguje.