1

Téma: Thunder Tiger

Ahoj pratele. Nevite nekdo neco o techto driftovacich modelech? Dekuji za za pripadne odpovedi.

2

Re: Thunder Tiger

A tím driftovacím modelem myslíš co? Nejaký odkaz by nebyl?

3

Koukal jsem primo na stranky Thunder Tiger a cely tento model tam neni, proto davam odkaz na nejaky internetovy anglicky obchod. Pokud je to proti pravidlum tak se moc omlouvam, ale memuzu to opravdu najit na domacich strankach Thunder Tiger. Dekuji

4

http://modelsport.co.uk/?CallFunction=ShowSpecification&ItemID=32772

5

Aha tak to je podvozek, co jsem měl prodává ho Pelikán ale koukám, že tenhle je upravený na drift asi pevná osa bez diferáku. Odolnost dobrá, náhradní díly vcelku levné, vůle menší než u Tamiya a dají se ještě vychytat podložkama já si vyrobil papírové a plastové. Motor fajn vcelku živej regl stojí za hov.. bo za cca 5 jízd přestal couvat a pak vyhořel a to k němu nepřišla žádná voda. Servo stojí za starou bačkoru já koupil levné servo Hi-tec a mnohem lepší, než to origo. Baterka super udaná kapacita 2400mAh a já ji nabíjel na nějakých 2600mAh proudem 2A. Vcelku pohodovej model plasty jsou vyztužené skelnými vlákny.

6

Jo ještě jedna věc koupil jsem si štelovací spojovačky, protože mi nevyhovala geometrie na přední nápravě.  big_smile

7

Stejnej podvozek pro onroad s označením VX mam upraven na rallycross a můžu jen pochválit.
A s drift ABS pneu se s tim taky moooc pěkně jezdí na koberci.