1

Téma: Drift pomozte

Ahojte nemam ziadne skusenosti z tymito autickami ale velmi ma to zaujalo chcel by som dake to auticko na DRIFT...chcel som sa spitat co ma vide lacnejsie ci ked si ho sam poskladam alebo kupim komplet sadu ...a ci by mi to vyslo tak do tych 200EUR

2

Re: Drift pomozte

No na drift YOKOMO  wink

3

no hej Yokomo ale elektrika alebo spalovak alebo co radsej skladat alebo komplet co ma vide lacnejsie a ake by ste mi poradili do tych 200eur

4

No elektriku s ní se jezdějí závody a regl s motorem třeba Novak nebo LRP stžíďák tak 9,5z určitě poskládat sám a bez diferáku pěkně napevno. No jinak za 200,- euro máš holej podvozek motor s reglem je cca 3000,- Kč baterie Li-pol tak 2000,- vysílačka tak 1500,- vysílačka na 2,4Gh tak 5000,-  big_smile

5

ouu tak tie lektriky su asi lacnejsie co ?? co by si mi poradil na zaciatok ??? tu elektriku do tej cenovej relacii

6

http://www.mz-racing.net/p2297-751-rtr-sprint-2-drift-toyota-trueno/

HB Lightning Stadium Pro 2 - 4.6ccm

7

ten je slusny cize sa mi oplati viac kupit komplet balenie de je vseto ?? lacnejsie ma to vide?

8

Stejně budeš ještě potřebovat pořádnou nabíječku a další akupaky.

9

a mohol by mi niekto poradit co presne k tomu potrebujem a dat dake linky na to&&&&&&&&?

10

Tak za rozumnou cenu se nechá koupit nabíječ Shark 20 ale je k němu potřeba ještě koupit zdroj. Na hobby ježdění by ti mohl stačit i nějakej levnější ultramat či Raytronic. Baterky stačí 3600 LRP nebo NOSRAM.
Linky pošlu do SZ.

11

Musíš počítat s tím že do toho budeš dávat peníze pravidelně. To je důležitý si uvědomit aby sis sice nekoupil auto do za 200 euro ale pak když se ti něco pokazí tak budeš koukat a čekat až budeš mít peníze na opravu ..

12

V driftu moc opravy neletí.Nejsou potřeba.
Ale minimálně pořádná nabíječka a aku + slušný podvozek a HLAVNĚ ruce.

13

z peniazmi neni daky velky problem v tom do 200eur to bolo len auticko na opravi a na taketo veci  love budu to je najmenej

14

ja na drift doporučuju
http://www.rc-modely.cz/product_info.php/products_id/541
líbí se mi možnost přendavat motor dopředu nebo dozadu,cenově dostupné,i díly na to jsou...  wink

Traxxas E-Revo 1/16 VXL 2,4 Ghz TQi
Himoto EMXT-1
                               RAJČE