1

Téma: Oprava offroadů

Ahoj všichni. Mám na vás tady prosbu. Modelařím v úplně jiném oboru - letadla :oops:  - a byl jsem požádán člověkem, na kterém mi dost záleží a chci mu vyhovět o opravy na dvou terénních autech. Má to spalováky, jedno je menší a to druhé už je docela hovádko. Nevím na koho se obrátit pro rady ev opravy. Vše samozřejmě oproti úhradě. Odkažte mne na někoho prosím lol  a taky jestli jsem ve správném tématu. Foto pro identifikaci aut dodám.
Díky za info

2

Re: Oprava offroadů

Ahoj kolegáčku fotky modelů mi dej sem tomgti@seznam.cz kouknu se na to a třeba to dáme nějak dohromady big_smile

3

Fotky nahod nekam na rajce treba a pak sem dej odkazy, muzes tu tak vyvolat diskuzi a dozvedet se spoustu dalsich veci (noha ti samozrejme poradi skvele), ale at i ostatni z toho treba neco maji...

4

Ahoj, díky mám to nafocený a zkusím to pověsit na rajče. Hurá  lol  jo tak se to asi povedlo - audio1.rajce.net -  je tam pár fotek rozbitech mašin. Asi to nejsou buggyny, ale monster. To vy určitě víte líp než já. U té první menší je uražený - teď budu používat terminologii jak trochu znám z velkejch, prosím nebít - přední pravý kolo, chybí tam poloosa a je rozbitý i domek ve skříni pro kloub. Snad je to patrný z fotky. Dále filtr včetně sacího potrubí - je to lepeno a špinavý, tak asi výměna. Jinak to mělo jezdit, ale dlouho to stálo. Ta druhá mašina je větší a nejde zpátečka,  jinak ten samý problém - dlouho stála. Motory jdou protočit bez problémů, nedrhnou, takový to startování jak u sekačky funguje. Palivo mám - 5l - ale nezkoušel jsem je natočit. Tak kdyby měl někdo z vás zájem o meloušek a zprovoznit obé napište. Zatím díky za pochopení "lítacího" kolegy. lol

5

To: noha - poslal jsem Ti to i na tu adress. Tak snad....   Díky lol

6

Psal jsem ti co je to a kdo to vozí a kde seženeš díly pokud budeš chtít něco dále projednat jsem ti k  službám smile