1

Téma: Vymena fajfky svicky motoru

na mem motoru mam odrenou fajfku, koukal jsem, ze se da sehnat nova, je to asi kus gumy za par supu do ktere se vlozi nejaka pruzina, ktera se da taky koupit. jak je to napojeno na kabel nebo je treba koupit jeste neco dalsiho kdyz je zapalovani ok? motor zenoah 26ccm ale to je asi fuk, pac to ma vsecky stejne.

2

Re: Vymena fajfky svicky motoru

u motorek jako jsou jawy a CŽty tam jsou našroubovaný fajfky na kabelu...Uvnitř fajfky je něco jako vrut....ale u baji sekaček atd...jsou kabely a fajfky vcelku takže asi celej kabel s fajfkou...toť můj názor...nevim to jistě mám nitro ale párset motorek jsem měl..:-)

3

NA FG BAJI JE TO TAK ŽE JE TA PRUŽINA JEN ZAPICHLA DO KABELU ,VTOM JE CELA VĚDA lol

4

Tak celej ten kus fajfky s kablikem se da normalne koupit a myslim ze ani moc nestoji,musel bych to najit.Urcite to ale bude lepsi nez resit co a jak s tim a mit s tim dost prace.

HPI Baja 5B SS + Xinyi N-4Q + Graupner Ultramat 15

5

Klasickou botku i s pružinou koupíš  kde koliv v Husquarně,Stihl,Mountfield prostě tam kde prodávalj kroviňáky,pily atd. big_smile

6

Nehledejte vtom žádnou vědu! Je to jenom fajfka. lol Taky jsem si nedávno objednal u kluků tu šprndu!

7

no prave ze jsem videl u rcmotors na netu, ze maj pruzinku a gumu. tak sem si rikal, ze by to nejak melo jit. kdyz je to jen zapichle, tak to snad pujde to tam nejak narvat. jinak s tim prodejem pil a krovinaku nevim...mozna tu nejaky kramek je. pokud bych to sehnal tedy s kabelem cele, jak je to pridelane u zapalovani? Na nejaky sroubek. Jeste jsem to nemel rozdelane.