151

Re: TRAXXAS Summit

A to u té 2,4(pokud jde o volantovku) zamykáš třetím kanálem zřejmě oba difi najednou,spojené přes Vkabel ne?Objednával jsem ho pro kamaráda,takže měl doma i jezdil s ním a muj šálek kávy to není wink když si odmyslím pár odlišností tak je to pro mě prostě e-revo.Ty pneu-guma se zdá na omak hrozně slaboučká,až se bát o snadný protržení,ale kamarád říkal že to zatím drží i přes ostré kameny.Ale jak nohas říkal,pro někoho kdo chce univerzal jak na pomalou jízdu-lezení tak trošku rychlou je to dobrá volba a tuším že jediná možná v tomto směru tongue

jj presne tak, V-kabel uz je soucasti, takze jen nastavit spravne vysilacku a bylo, je to super, ted ladime podvozek, aby jsme mohli jezdit trochu svizneji. Pneu uz mam....vymenili jsme vahadla a ted se pracuje na zaveseni, az bude film s radarem na silnici, dame ho do kolobehu....

152

Cau jak jste vyresili ty lipolky s mistem v aute? Me se tam vejdou tak tak, ale nedosahne hlavni kabel k regulatoru, a navic tam mam pripojenej pipak a to uz se tam vubec nevejde...(vejde pukud odelam to zadni nasavani, ale to zase nedrzi ty dviřka).   Mam baterie SMC lighting volts  2S 5000mah...

153

No my jsme to nasavani vypalili pajkou, aby se tam ty konektory vesly. A dvirka take funguji a jeste jsme vymenili konektory, je tjen taktak, ale aspon se tam neklati sem a tam....My mame Nosram race Li-po 5300mAh 7,4V....jsme spokojeni....

154

Tak toto video se Summitem musíte vidět  lol
http://www.youtube.com/watch?v=sd-MJkfay6I

a ještě jedno
http://www.youtube.com/watch?v=UW0edj0PaBQ

155

No proč myslíš že sem si ho koupil? lol aby mě tahal z hospůdky lol

156

a co teprve s timhle smile
http://www.youtube.com/watch?v=qOOppcFuaEU

157

No to bys musel dat na kapotu dopredu televizu aby ti to neslo nazadni.. big_smile

158

Cau mam takovej problem, kdyz zapnu auto tak vsechny serva cukaj tak o 1-2mm (jako kdyby hledali spravnou polohu, ale funguji). No tak to pul bydy ale kdyz zatocim kolama tak kola nezatoci a zhasnou svetla (i na regulatoru). :cry:  a pak auto zacne cukat... a kdyz zatacim kolama s vypnutym autem rukou tak zataceci serva kladou vetsi  odpor (skoro s tim nepohnu), jedno vic a jedno min.
Vubec nevim cim to je, kdyz se to stalo tak jsem zrovna jezdil po sutrech a v tezkym terenu, a elektronika byla uz dost zahrata hlavne regul. a serva.

159

A nabity baterky mas?

160

Ne ne tim to neni baterky jsou nabity a porad stejne..
Ale zkusil jsem odpojit zataceci serva a ostatni serva prestali cukat, kdyz jsem zapojil jen jedno tak nezatacelo a necukalo to jak jsem zapojil druhy tak se ta elektronika zblazni a trochu to druhy servo aji zataci ale jen jedno a trochu. :?

161

Zkus odpojit ty zataceci serva a prdnout tam jakykoliv jiny dve serva. Jen na zkousku, jestli bude elektronika besnit nebo to bude ok.

162

Jedno servo bude v kopru.....to si myslím..
Jinak já přidávám taky poznatky.
Summit funguje bombasticky to o tom žádná ovšem už jsem několikrát trhnul obutí,směs je opravdu měkká což je dobře,ale mohl bejt hlavní plášť drobátko tlustší.
Já teda Samce vubec nešetřím a dostává pekelně zahulit tak že možná mám problém jen já lol
A opět zdůraňuju a vyzdvihuju jeho schopnosti páč to nemá obdobu...jen ještě musíme otestovat výdrž komponentů co samce dělá samcem.
Tohodle mastondota opravdu doporučuju pokud někdo něco honíte na chalupu na vyplnění autíčkářskýho času tak tohle je víc než dobrá volba páč možnosti jsou neomezené......navíc jak je samec vodotěsnej tak si s ním můžete klidně zavážet krmení do rybníčku kde číháte na kapříky lol

163

Tak jsou obe serva polamany (z jednoho se cadi a druhy nejede).. sad

Nevite jaky bych tam mohl dat serva, ktery jsou vodeodolny a stoji min nez Traxxasacky?  (popripadne odkaz do SZ) 8)

164

Jeste dotaz jak docilit toho aby ty serva sli proti sobe? (aby jedno slo dopredu a druhe dozadu)

165

Tak bohužel po dalších asi 5 vyjetých baterkách jsem zjistil, že přední nově vyměněné prachovky na kulákách jsou opět děravé. Moc tedy nevydrží, asi se na další výměnu vykašlu, nedělal bych nic jiného.
A po celkem 20 vyjetých baterkách koukám, že všechny gumy jsou z vnějších stran přoříznuté, pravděpodobně od kamenů na cestě, když se auto hrnulo do zatáčky smykem a gumy se zmáčknuly pod disk.
Poradíte někdo, které disky a pláště (asi od Proline) by byly ideální na klasickou polňačku na rychlejší jízdu - nejde mi o závodění?

166

Zkusil jsem jen pro zajímavost změřit maximálku Summitu přes GPS a dostal jsem se na 32 km/h, takže u Traxxasu nekecají, když uvádějí 20 mil/h :-)
Jinak rychlost byla naprosto stejná se sedmičlánkem i s 2S lipolkama.
Když jsem chtěl porovnat rychlost s Tamyiou TB01 (udělala 35km/h), vyhořel mi při pohonu Lipolkou po cca. 15 minutách motor Nosram - roztekl se plast uložení zadního ložiska, buď se kouslo ložisko nebo se moc zahřál rotor u uhlíků, ach jo.

167

Pozor gumy jsou prořezané od beadlocků...bud je sundej nebo sraž hranu smirkem ať není ostrá.

168

Pozor gumy jsou prořezané od beadlocků...bud je sundej nebo sraž hranu smirkem ať není ostrá.

To je fakt, jsou proseknuté v místě, kde doléhají na beadlocky, ale větší trhliny jsou i cca 0,5 cm od nich.
Bohužel jsem i trochu víc řádil na asfaltu, kde byly drobné kamínky :-(
Zkusím aspoň zbrousit beadlocky, jsou už pěkně ožvejkaný.

169

Ještě jedna věc....gumy-trhliny odmasti a zalep vteřiňákem bude to OK jinak ty díry kus od beadlocku jsu dle mě nárazama na překážky ta směs je opravdu hrozně měkká ....

170

Ještě jedna věc....gumy-trhliny odmasti a zalep vteřiňákem bude to OK jinak ty díry kus od beadlocku jsu dle mě nárazama na překážky ta směs je opravdu hrozně měkká ....

Díky za radu, zkusím to zalepit. Přiznám se, že mě to ani nenapadlo zkusit takhle zalepit, protože bych si myslel, že to nebude držet. Spíš mě napadlo to podlepit jinou gumou, ale to by pak zase mohlo házet.

171

Ahoj hoši mám dotaz dnes my dorazil modrý klenot, je super jen potřebuji poradit kam připojit hlídač napětí protože používám LiPo baterky. Mám hlídač od NOVAKU ale ten je na 4článek nevím na které přívody od baterek to napojit.

172

Jaky gumy doporucujete?
Origo jsou na "rychly" jezdeni moc meke a strasne mi skace auto sad
Jestli se nepletu tak musej mit 17ku hex, daj se tam dat i 14ky hex? Staci prehodit hexy z e-reva?

173

Hoši jaké máte zkušenosti z gumami. Já dnes jednu prosek o Oring namontovaný na disku. Je to jen atrapa a zvenku má ostrou hranu, gumu jsem zalepil sekundákem snad to něco ještě vydrží, uvažuji ze kroužkům skosím hrany aby se to neopakovalo.

174

Zdravím,mám objednaného Summita a mezitím si vyhlížím baterie tak jsem se chtěl zeptat jakých můžou být rozměrů? (vleze se mi tam LiPo o velikosti 150x50x17 mm?). Díky za info

175

Nejsou to nahodou Turnigy? Pokud jo tak musis u nich prepajet kabely aby netrcely na bok ale nahoru..  Jinak vyborne lipo jsou Zippy4000 v tvrdym obalu, a nebo jakekoliv zippy..