Re: TRAXXAS Summit
Taky bych řek že si nechá líbit daleko víc.
Ale videjko je pěkný, jen tak dál.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 115 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Taky bych řek že si nechá líbit daleko víc.
Ale videjko je pěkný, jen tak dál.
No vzhledem k tomu, že jsem byl za kamerou a řídil švagr, který se bál, abych auto nevezl domu po kouskách, tak jezdil opatrně.
Horší než trefit se na skokánek mu dělalo vyhnout se kravincům vedle na poli Naštěstí to dopadlo dobře - auto odpočívá v obýváku a manželka si nestěžuje...
Příště si kameru prohodíme.
Přidávám ještě jeden odkaz na týden staré videjko, kvalita bídná (točeno XPerií), ale jízda efektní - bylo potřeba zavřít oba diferáky: http://www.youtube.com/watch?v=dXP30jPR9Uw
To chces o to auticko rychle prijit nebo dale investovat do diferencialu, pokud jsi pri takove rychlosti zavrel diferaky....
s diferakem se nic nestane, akorat budou vic trpet poloosy
s diferakem se nic nestane, akorat budou vic trpet poloosy
jj nebo tak.....
Zkoušeli jsme to na silně prašné polňačce a docházeli nám už stejně baterky, na asfaltu bych si ho takhle trápit netroufnul.
Ale za výsledný efekt to stálo :-)
Co vim z me zkousky, tak to jde i bez tech diferaku a na snehu.....a je to super....a neprasi to :-)
Jaké LIPO baterie by ste mi doporučili do summita?
Docela mě zaujaly tyto:2X RC 7.4v 5800mAh 25C 30C LiPo Akkus Battery Car truck
Foto zde http://www.rk2trade.com/Top_Racing/battery/74_5800_25C_2pcs_1.jpg
Máte s něma někdo zkušenosti?
A jak by dlouho jezdily v autě cca ty 5800mah.
My mame 2ks NOSRAM X-TREME RACE 5300 7,4V/28C s pevnym obalem a je to super, jezdime okolo 60 min....
já budu kamarádovy objednávat dvě sady flaitmaxu 4000mAh 20C taky v pevným obalu tak uvidíme,cena za 4kusy jako za 1kus těch nosramu ,máte někdo změřený kolik ta plechovka vubec bere počítam že do 100A to snad bude ne
Jezdím na Zippy Flightmax 4000 mAh s pevným obalem a výdrž cca. 30-40 minut při normálním ježdění. Při včerejším půlnočním ježdění v mokré vyšší trávě 20 minut. Bohužel to čištění auta potom zabralo víc času než ježdění :-(
Jinak hlásím že po včerejší, celkově asi 10. jízdě, jsem zjistil, že se mi protrhly prachovky na předních kulákách. Možná se propíchly o nějakou větvičku, nevím.
Jakou máte s jejich výdrží zkušenost?
Ja mam zkusenosti velmi dobre. Zatim mam original a porad drzi. Spis mi odchazeji prachovky na zadnich poloosach, ale to pricitam vselijakym vetvickam a kaminkum, ktere se tam dostanou...
Cca po 30 jizdach, coz je po 2 mesicich, mame objednane nove(jednu sadu). Ja mam praskle 2 a kamarad 1...celkem to drzi, pricital bych to te trave a kaminkam. Jezdit stale na silnici, vydrz by byla samozrejme delsi.....
Táákže já dnes vyrazil juknout na Summita do ČB na popud Nytráka že ho dá Jenda v šanc a skusíme ho jak mi bude voňet
Přijeli jsme,Jenda mi ho odevzdal a šel něco kutit do dílny a to neměl dělat
Podvozek známe to je jasný není o čem dále diskutovat mě jen osobně zajímalo jak maj polazený převody jak vše funguje jestli maji rychlost pro lezení vymáknutou jak na modelu tak aby šla plynule na vysílači a model se nesmysleně nechoval a další věc mě zajímala a to zmykatelné diffy na 3 polohy jak se to chová co to dělá a jak se to má k terénu to je to co mě zajímalo a pak celkový vzhled in natura a směs obutí..mimochodem je to mastodont když ho vidíte live
Mé očekávání se naplnilo tak jak jsem předpokládal no co vám budu povídat dal jsem mu napít co si zasloužil a můžu sklidem říci jestli někdo hledá model na vyplnění volné chvíle na chalupě nebo na bashení v lese nebo je jedno kde tak do něj jděte...sklidným svědomím ho doporučuju pro svoji univerzálnost a funkčnost...prostě to nemá chyby ani kousek.
Díky tím to Nytrákovi kterej to spískal a Jendovi kterej mastodonta zapůjčil na krátkodobý test
Dal někdo už do summita silnější motor? Chtěl bych si summita postavit z reva, mám v něm novaka 4.5 a hodila by se mi pokud už někdo má zkušenost s výdrží těch diferenciálů a závěrek.
My mame presne tento motor i s regulatorem a jezdi to skvele, samozrejme jsme museli dokoupit 2,4 GHz vysilacku s prijimacem kvuli ruseni, ale jsme nad miru spokojeni. Je to auto jak na na rychlost, po mensich upravach a tak i na crawleni....
A to u té 2,4(pokud jde o volantovku) zamykáš třetím kanálem zřejmě oba difi najednou,spojené přes Vkabel ne?Objednával jsem ho pro kamaráda,takže měl doma i jezdil s ním a muj šálek kávy to není když si odmyslím pár odlišností tak je to pro mě prostě e-revo.Ty pneu-guma se zdá na omak hrozně slaboučká,až se bát o snadný protržení,ale kamarád říkal že to zatím drží i přes ostré kameny.Ale jak nohas říkal,pro někoho kdo chce univerzal jak na pomalou jízdu-lezení tak trošku rychlou je to dobrá volba a tuším že jediná možná v tomto směru
Zváník sice vykřikoval že koupat Samce nebude, že mu to přijde krutý. Nicméně v rokli to bez namočení nejde a asi se to Zváňovi zalíbilo.
http://www.youtube.com/watch?v=j6-x2Kvbw1k
Kde jste o zase vy dva kaňouři ponorkovali? Tohle přece v rokl není nebo co jak kde proč?
To je rybník za barákem. Když se jede v rokli po potoce tak se do něj dojede.
Ale my tentokrát kroužili okolo rybníka. Taky jsem testovali stoupavost, tu má teda Axík lepší, nicméně Samec dal bez větších problémů betonovou stěnu skloněnou 60°. Na boční náklon je jasně stabilnější.
Tak už mám chybějící věci na cestě, uvidíme, co ty uzávěrky vydrží. Časem bych chtěl ještě dodat originál hliníkové šasi a převodovku z reva, bulkheady jsou stejný, tak by to s pár vrtáním neměl být problém.
A já už ho mám v Praze o vejkendu doplachtil do čr
NAzdar, můžete mě někdo sdělit rozměry originální krabice Summitu nebo krabice do ktere se to da slozit? diky
Kdyztak se mi prosim ozvete na mail: jkobla@seznam.cz